Napoli почне працювати офлайн

Napoli почне працювати офлайн

Укрінформ
У листопаді на Подолі з'явиться шматочок Італії: вина, сири, хамон, елітний алкоголь і побутова хімія від європейських виробників. Магазин функціонує вже зараз, але урочисте відкриття заплановане на останні числа листопада. У день відкриття на всіх гостей чекають приємні сюрпризи, дегустація сирів і ковбас, а на кожного покупця — подарунки.

Успішно пропрацювавши в якості інтернет-магазину, компанія прийняла рішення відкрити роздрібну торгову точку. Адже продуктова група товарів набагато краще сприймається покупцем, якщо він може помацати, понюхати і навіть спробувати те, що збирається купити. Знову ж, площа магазина дозволяє більш широко представити асортимент, більш якісно проконсультувати клієнта. Зокрема, в Наполі планується сирний та винний сомельє.

«Спочатку проект функціонував лише як інтернет-магазин: замовлення приймалися по телефону і на сайті через кошик, товари доставлялися кур'єрами по Києву і різними логістичними компаніями по всій Україні, — каже керівник магазину «Наполі», Яценко А. Н. — Іноді покупці бажали забирати своє замовлення самі і, приходячи до нас в офіс, практично завжди докуповували що-небудь «з вітрини». Вітрина була невеликою, і використовували ми в її якості шафи-комори для більш зручного формування замовлення. Наші клієнти, які приходять за «самовивозом», часто задавали питання, а чи немає у нас нарізки сиру або м'яса, активно цікавилися асортиментом, питали, чи немає чогось новенького. Чуйний продавець завжди прагне догодити кожному клієнту, а запит був настільки очевидний, що не залишалося ніяких сумнівів в тому, що пора розширятися. Так прийшла ідея відкрити роздріб».

Довідка:

Інтернет-магазин Napoli вже кілька років представляє на ринку продукти харчування і якісну побутову хімію з Європи, оригінальну парфумерію і косметику за вигідними цінами. У магазині більше 10 000 товарів в асортименті. Компанія пропонує мінімальні терміни доставки по всій Україні, бонуси від 2 % до 6 % постійним покупцям, а також європейську якість обслуговування.

Контакти:

Київ, вул. Набережна-Лугова, 3

Графік роботи: з 9:00 до 21:00 без вихідних.

http://napoli.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-