Банкіри у Вінниці «змагались» за кредити місцевому бізнесу

Укрінформ
Майже сотню учасників забрав у Вінниці «Ярмарок кредитів» для малого та середнього підприємництва, спільно організований Агенцією регіонального розвитку Вінницької області та Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації.

Подробиці розповіла заступник директора Агенції Інна Загнітко.

«Захід проводиться в рамках регіональної підтримки підприємництва. Конкурс на проведення заходу виграла Агенція. Наша мета – активізувати діяльність малого та середнього бізнесу та презентувати їм найкращі програми доступу до кредитних ресурсів. Суть заходу – створення в регіоні платформи для комунікації підприємців та представників банківських установ», - прокоментувала І. Загнітко.

Обмінятись інформацією, презентувати свої продукти та налагодити зв’язки із бізнесом на «Ярмарку кредитів» завітали представники 14 банківських установ, що працюють на теренах Вінниччини. Загалом, «ярмаркувало» майже сотня учасників, а бізнес представляли як фізичні особи-підприємці, так і представники юридичних осіб. Захід проходив у форматі «світового кафе»: до банкірів підходили зацікавлені представники малого та середнього бізнесу та спілкувалися щодо умов кредитування. 

«Такий формат – дуже зручний: є можливість порівняти умови кредитування в різних банках та, що найважливіше, не витрачаючи зайво час, отримати інформацію про наявні ресурси одразу в одному місці», - прокоментували захід бізнесмени.

На Вінниччині понад 160 тисяч осіб зайнято у власному малому та середньому бізнесі – це п’ята частина населення області. Вони забезпечують третю частину податкових надходжень до бюджету регіону. Цьогоріч понад 500 осіб зареєструвались, які фізичні особи підприємці, створено понад 1000 юридичних осіб.

Довідково. 30 березня 2015 року депутати Вінницької обласної Ради першими в Україні підтримали ініціативу голови обласної Ради Анатолія Олійника і схвалили рішення про Агенцію регіонального розвитку Вінницької області. Обласна Рада, Вінницька ОДА та Асоціація органів місцевого самоврядування стали співзасновниками Агенції. 18 травня 2016 року пройшли збори засновників Агенції регіонального розвитку Вінницької області, на яких затвердили Положення про Агенцію. 16 червня 2016 року на засіданні зборів засновників керівником Агенції регіонального розвитку Вінниччини тимчасово призначено Валерія Нікітюка. Основні напрями діяльності Агенції: залучення інвестицій (національних і закордонних) у Вінницьку область, допомога у пошуку партнерів в інших регіонах України та за кордоном, формування позитивного іміджу регіону, покращення інвестиційного клімату у регіоні, організація та проведення економічних форумів, семінарів, конференцій у Вінницькій області. Місце знаходження Агенції: 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, кім. 125-127

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-