“Учасники бойових дій АТО” підвели підсумки роботи за рік

“Учасники бойових дій АТО” підвели підсумки роботи за рік

Укрінформ
Влітку минулого року група активістів з числа демобілізованих учасників АТО Іванківського району заснували громадську організацію “Учасники бойових дій АТО”, очолив яку Віктор Красюн. 

Організація підтримує тісний контакт з Іванківським центром соціально-психологічної реабілітації, який працює у сфері управління Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО. У жовтні громадську організацію було офіційно зареєстровано. Тоді вона налічувала близько десятка ветеранів АТО.

Минув рік, протягом якого відбулося формування організації, вироблено напрямки роботи, налагоджено співпрацю з районним та обласним центрами допомоги учасникам АТО, сільськими, селищною радами та установами Іванкова, що працюють з учасниками АТО. Вивчалися проблеми та надавалася інформаційно-організаційна допомога з земельних питань, забезпечення житлом, отримання посвідчення УБД. В організацію вливалися нові члени. На сьогодні ГО налічує 67 демобілізованих учасників АТО, 9 з яких знову повернулися захищати Батьківщину на контрактній основі. Серед них – 2 члени активу.

Саме через такі обставини у статуті організації зазначено, що голова, правління та ревізійна комісія переобираються щороку. Тож 22 жовтня члени організації зібралися на звітно-виборчі збори. Головою організації одностайно вирішено залишити Віктора Красюна. Оновлено склад правління та ревізійної комісії.

Перед присутніми виступили Лариса Павленко, начальник Управління пенсійного фонду, та Людмила Шелест, заступник директора Іванківського Центру соціально-психологічної реабілітації, з інформацією про послуги, актуальні для учасників АТО та членів їхніх сімей.

Також учасники піднімали проблемні питання, зокрема, забезпечення права на першочергове відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва, на поліпшення житлових умов та отримання житла, безкоштовне зубопротезування, отримання путівок у лікувально-санаторні заклади тощо.

Про це інформує Людмила Шелест, заст. директора Іванківського ЦСПР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-