Нове золото на рахунку спортсменів РАЕС

Нове золото на рахунку спортсменів РАЕС

Укрінформ
Рівненські атомники стали учасниками та призерами Відкритого чемпіонату Києва та Київської області з плавання серед спортсменів серії «Мастерс».

Змагання під девізом «Зустріч поколінь в рік Олімпіади» на призи клубу «Гаврилич Мастерс» проходили 22-23 жовтня у м. Бровари. В них взяли участь 270 спортсменів із 33 плавальних клубів України. Збірну команду НАЕК «Енергоатом» представляли 13 плавців, сім з яких працівники Рівненської АЕС.

Атомники вибороли 6 золотих, 14 срібних, 13 бронзових медалей та посіли почесне сьоме загальнокомандне місце серед 34 команд-суперниць.

Три перших місця на дистанціях 100 м вільним стилем, 100 м на спині та 50 м батерфляєм виборола працівниця хімічного цеху РАЕС Олеся Осовська. Також вона зайняла друге місце в комбінованому змішаному естафетному плаванні (4х50 м) та третє місце в змішаній естафеті вільним стилем (4х50 м). Представниця гідротехнічного цеху РАЕС Анастасія Зайчик виборола першість на дистанціях 100 м та 200 м на спині, два третіх місця на дистанціях 200 м та 400 м вільним стилем та третє місце в змішаному естафетному плаванні вільним стилем (4х50 м). Працівник управління соціальних об’єктів (УСО) РАЕС Олександр Савчук посів три других місця на дистанціях 100 м на спині, 200 м вільним стилем, 50 м батерфляєм та третє місце на дистанції 200 м на спині. Крім того, Олександр зайняв друге місце в комбінованому змішаному естафетному плаванні (4х50 м) та третє місце в комбінованій естафеті (4х50 м) серед чоловіків. Працівник навчально-тренувального центру РАЕС Євген Зайчик також показав досить непогані результати, посівши чотири других місця на дистанціях 100 м та 200 м батерфляєм, 50 м та 100 м вільним стилем. Зокрема спортсмен здобув золото в естафетному плаванні (4х50 м) вільним стилем серед чоловіків, срібло в комбінованому змішаному естафетному плаванні (4х50 м) та дві бронзи в естафетах (4х50 м) - змішаній вільним стилем, комбінованій серед чоловіків. Слюсар енергоремонтного підрозділу РАЕС Владислав Березюк на дистанції 200 м брасом став другим та посів два третіх місця на дистанціях 50 м та 100 м брасом. Також спортсмен виборов бронзу в комбінованому естафетному плаванні серед чоловіків (4х50 м). Інженер служби надійності, ресурсів та продовження експлуатації РАЕС Оксана Казимирська посіла треті сходинки на дистанціях 50 м та 100 м брасом, а також друге місце в комбінованому змішаному естафетному плаванні (4х50 м). І, нарешті, ще один представник УСО РАЕС Назар Усаченко зайняв дві третіх позиції на дистанціях 100, 200 м батерфляєм та третє місце в комбінованому естафетному плаванні (4х50 м) серед чоловіків. Всі спортсмени приймали участь у своїх вікових категоріях.

Як говорять самі спортсмени, це не останні призи, які рівненські атомники виборюватимуть на спортивній арені країни цьогоріч. Зовсім скоро молоді плавці стануть учасниками наступних водних змагань, які пройдуть 2-7 листопада у місті-супутнику Запорізької АЕС - Енергодарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-