«Золотий Стандарт» вирішив проблему з вибором подарунків

«Золотий Стандарт» вирішив проблему з вибором подарунків

Укрінформ
Ювелірний гіпермаркет «Золотий Стандарт» полегшив процедуру обрання подарунків, підготувавши статистику, де відображаються загальні тенденції купівлі ювелірних виробів.

Ця статистика вказує на те, які прикраси найчастіше купують чоловіки жінкам і навпаки, які вироби прийнято дарувати на день народження та інші великі свята. Тим самим ювелірна компанія «Золотий Стандарт» пропонує покупцям скористатися цими тенденціями для обрання подарунків, які будуть потрібні і актуальні, які точно потішать тих, кому ці приємні сюрпризи адресовані.

По-перше, статистика відображає загальні тенденції купівлі ювелірних виробів, які поширені серед представників сильної статі. Найчастіше чоловіки віком від 20 до 30 років купують кільця для заручин, від 30 до 50 років — жіночі кільця та сережки. Щодо прекрасної половини людства, то тут, як правило, вибір зупиняється на прикрасах для пірсингу у носі (купують жінки від 20 до 30 років), дитячих хрестиках, золотих або срібних ланцюжках, сережках (від 25 до 45 років), обручках (від 20 до 40 років).

По-друге, тенденція вказує на типові подарунки на день народження. Наприклад, жінки найчастіше дарують чоловікам ланцюжки, брелки і значки, які слугують сильній статі у якості вишуканих аксесуарів. В свою чергу чоловіки не шкодують грошей на придбання кілець зі вставками із дорогоцінних каменів, сережок або підвісок у вигляді хрестика, знаку зодіаку та ін.

Що стосується інших свят, то «Золотий Стандарт» відмічає наступну закономірність купівлі ювелірних виробів, яка приурочена до Нового року, Дня захисника Вітчизни, Дня захисника України та свята 8 березня. Так, Новий рік слугує чудовим приводом для придбання чоловіками у ювелірній крамниці сережок, кілець або цілих наборів. Міжнародний жіночий день спонукає сильну стать купувати своїм дорогим жінкам сережки або кільця. На «чоловічі» свята (23 лютого та 14 жовтня) жінки, як правило, купують значки з української символікою або різноманітні брелки, які вказують на статус автовласника.

Більш детальну інформацію про тенденції щодо вибору подарунків можна отримати на сайті ювелірної компанії «Золотий Стандарт»: www.zolotoy-standart.com.ua.

Також необхідну інформацію можна отримати, подзвонивши за одним із вказаних нижче номерів:

+38 (096) 891-08-80

+38 (095) 641-08-80

+38 (093) 741-08-80

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-