У WebProduction розповіли про плани щодо підготовки CRM-фахівців

У WebProduction розповіли про плани щодо підготовки CRM-фахівців

Укрінформ
Український розробник бізнес-рішень в сфері IT — WebProduction — поділився планами щодо підготовки CRM-фахівців. Так, до завершення 2017 року компанія має намір підготувати і працевлаштувати понад 1000 осіб, які зможуть на професійному рівні працювати з CRM-системою OneBox на підприємствах СНД.

«У нас є програма стажування CRM Manager: ми навчаємо людей працювати з нашим продуктом, а потім працевлаштовуємо в нашій компанії або домовляємося з нашими клієнтами: "Кому потрібна людина з ідеальним знанням нашого продукту?". В цілому це гарний шанс для всіх "неайтішників" потрапити в IT-галузь або максимально до неї наблизитися», — говорить технічний директор компанії Максим Мірошниченко.

Розробники OneBox зіткнулися з дефіцитом кадрів, здатних працювати з CRM. Подібний функціонал широко використовується, але вітчизняна система освіти не дає навичок роботи з ним. Компанії стажують новачків самостійно. У кандидатів з досвідом роботи шанси значно вищі.

Вже до кінця 2016 року WebProduction зможе працевлаштувати 35-40 осіб. А в наступному році в рамках заявленої програми підготовлені фахівці будуть рекомендовані всім без винятку компаніям-клієнтам WebProduction (а це понад 1500 різних фірм).

Уміння працювати з CRM-системами — одна з важливих умов конкурентоспроможності на сучасному ринку праці. Робота з CRM OneBox передбачає:

  • систематизацію завдань;
  • проектний менеджмент,
  • управління базами контактів;
  • масові розсилки,
  • управління замовленнями;
  • складський облік;
  • автоматизацію документообігу та інші функції.

Щоб отримати роботу в WebProduction і компаніях-партнерах, не потрібно отримувати технічну освіту. Для компанії не важливі попередні професійні навички і диплом потенційного працівника. Головне — базові навички роботи з комп'ютером і бажання вчитися, рости і розвиватися. Розроблена програма стажування передбачає як теоретичні, так і практичні завдання.

Сьогоденна ситуація на ринку праці залишається непростою. Компанії висувають досить високі вимоги. Пройшовши стажування в WebProduction, претенденти досконало оволодіють навичками роботи з CRM.

Контакти:

+380 (44) 332-93-25

+380 (44) 390-09-85

Запис на стажування:

job@webproduction.ua

Для вузів і навчальних курсів з питань співпраці:

pr@webproduction.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-