На конкурсах профмайстерності працівники РАЕС вибороли половину золотих медалей

На конкурсах профмайстерності працівники РАЕС вибороли половину золотих медалей

Укрінформ
На Рівненській АЕС пройшли конкурси професійної майстерності серед молодих працівників НАЕК «Енергоатом» - переможців відповідних конкурсів, що проходили впродовж року у відокремлених підрозділах Компанії. Серед майже 70 атомників України рівненські енергетики вибороли половину перших місць.

Цьогоріч конкурси професійної майстерності, які організовані з метою підвищення профмайстерності молодих працівників Компанії відбулися на майданчику Рівненської АЕС, зокрема їх новим учасником став ВП «Атомремонтсервіс». Заходи проводилися у два етапи: теоретична та практична частини, у цехах енергоремонтного підрозділу (ЦВПМ, ЦРТМУ, ЦРТР), службі контролю металу (СКМ), а також реакторному (РЦ-2), турбінному (ТЦ-2), транспортному (ТрЦ) та хімічному (ХЦ) цехах за вісьмома різними професіями.

Роботу претендентів оцінювали члени конкурсних комісій у складі керівників структурних підрозділів, у яких проводився конкурс, та їх заступників, представників відокремлених підрозділів та організації молоді первинної профспілкової організації Компанії. За підсумками професійних змагань рівненські атомники показали одні з кращих результатів, посівши перші місця у половині конкурсів профмайстерності. Відтак, працівника РЦ-2 РАЕС Романа Герасимюка визнано кращим оператором реакторного відділення, представник СКМ РАЕС Олександр Авдєєнко став кращим дефектоскопістом рентгено- і гаммаграфування, кращим слюсарем з ремонту реакторно-турбінного устаткування названо працівника ЦРТМУ ЕРП РАЕС Євгенія Речуна, а також кращим машиністом крана оголошено працівника ЦВПМ ЕРП РАЕС Сергія Демидчика.

Срібні медалі здобули працівники РАЕС Роман Микитів та Владислав Верба відповідно у конкурсах з професій: оператор транспортно-технологічного устаткування реакторного відділення та водій автотранспортних засобів. Бронзовими призерами з професій машиніст-обхідник з турбінного устаткування та оператор спецводоочищення відповідно стали Юрій Сергійчук (ТЦ-2 РАЕС) та Роман Федоров (ХЦ РАЕС).

Окрім дипломів учасників, переможці також отримають грошові премії та можливість підвищити розряд або категорію. Усіх конкурсантів на офіційній церемонії нагородження привітав генеральний директор РАЕС Павло Павлишин, який зазначив, що подібні конкурси розкривають потенціал молодих спеціалістів та дають поштовх до подальшого кар’єрного зростання атомників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-