У «Розетці» розповіли про особливості вибору двоспальних ліжок

У «Розетці» розповіли про особливості вибору двоспальних ліжок

Укрінформ
Фахівці українського онлайн-магазину «Розетка» представили кілька рекомендацій, які допоможуть при виборі двоспального ліжка.

Велике двоспальне ліжко можна вважати справжнім символом сімейної стабільності і домашнього затишку. У будь-якій квартирі воно стає бажаним острівцем відпочинку і спокою. Такі меблі налаштовують на те, щоб повністю розслабитися і відмовитися від усього світу.

Сімейний ложе — один з ключових елементів інтер'єру. По-перше, це великий, досить важкий і помітний предмет. Його навряд чи вдасться часто пересувати, підкоряючись настрою. А по-друге, місце для сну повинно сприяти відчуттю комфорту.

Фахівці з інтер'єрів пропонують безліч найрізноманітніших варіантів розташування. Наприклад, рекомендується встановлювати двоспальне ложе узголів'ям впритул до стіни. Або хоча б так, щоб прямо в головах не знаходились вікно або двері.

Диван вважається більш практичним, адже він може служити як постіллю, так і місцем для прийому гостей. Однак багато хто вже зрозуміли, що розташувати повноцінне двоспальне ложе можна навіть в єдиній кімнаті.

Звичайно, якщо площа зовсім невелика, такі меблі дійсно здатні зайняти половину простору. Хоча для когось це може виявитися прийнятним варіантом. Вони стануть місцем відпочинку, де можна сидячи або напівлежачи дивитися телевізор, читати, займатися рукоділлям.

Досить поширені планування кімнат з просторою нішею-альковом. Природно, виникає спокуса саме там поставити двоспальне ліжко, підсунувши його однією стороною до стіни. Але це не саме вдале рішення з точки зору комфорту. Подружнє ліжко виявляється відкритим тільки з одного боку, що ускладнює доступ до нього.

Зрозуміло, що при виборі габаритів таких меблів необхідно знайти компроміс між комфортом і займаною площею. Сучасні моделі істотно відрізняються габаритами. Однак якщо економія простору актуальна, не варто бездумно купувати найкомпактніші меблі.

Меблі для сну — важливий елемент інтер'єру. Без сумніву, сімейним парам буде найбільш комфортно користуватися двоспальними ліжками. Їх конструкція найкращим чином пристосована для здорового сну. Крім того, такі меблі сприяють створенню атмосфери затишку, спокою і розслаблення.

Інтернет-магазин «Розетка» пропонує багатий вибір меблів для сну від провідних виробників. Серед них можна знайти моделі, які підходять для самих різних приміщень і інтер'єрів. На сторінці кожного товару можна ознайомитися з його описом і характеристиками.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-