Вихованці КДЮСШ РАЕС – одні з найсильніших дітей України

Вихованці КДЮСШ РАЕС – одні з найсильніших дітей України

Укрінформ
Юні спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи РАЕС довели, що є одними з найсильніших України, виборовши путівку на чемпіонат Європи з пауерліфтингу, а також п’ять золотих медалей на відкритому чемпіонаті Львівщини з важкої атлетики.

Наприкінці вересня у м. Полтава проходив чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед юнаків (до 18 років) та юніорів (до 23 років). Місто-супутник Рівненської АЕС представляли вихованці КДЮСШ РАЕС разом зі своїм тренером - майстром спорту України Сергієм Якубишиним.

За результатами змагань серед юніорів майстер спорту України Людмила Мокруха (вагова категорія до 84 кг) показала результат у сумі триборства 260 кг та піднялася на другу сходинку п’єдесталу. Серед юнаків кандидат у майстри спорту Антон Бірук (вагова категорія до 93 кг) став чемпіоном з результатом у сумі триборства 580 кг. Таким чином, 16-річний вихованець КДЮСШ РАЕС виборов путівку на чемпіонат Європи серед юнаків, що відбудеться в березні наступного року в Німеччині. Юний спортсмен представлятиме своє місто та спортивну школу у складі збірної України.

Також, 2 жовтня у м. Львів на базі спортивного товариства «Динамо» пройшов відкритий чемпіонат Львівщини з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 та 15 років відповідно. Команду КДЮСШ РАЕС представляли шість юних важкоатлетів. До напружених змагань спортсменів готували провідні тренери спортивної школи: С.Якубишин, Р.Шинкар та М.Луканіна.

За підсумками чемпіонату у віковій категорії до 13 років Анна Байкалова (в/к до 32 кг) виборола золото у сумі двоборства (ривок плюс поштовх) 52 кг, Богдан Крусь (в/к до 50 кг) зайняв перше місце у сумі 110 кг та Кирило Пасько (в/к до 56 кг) посів першу сходинку у сумі 134 кг. У віковій категорії до 15 років Владислав Яцук (в/к до 50 кг) з сумою двоборства 111 кг виборов для своєї команди золоту медаль, Володимир Арутюнов (в/к до 62 кг) з сумою 142 кг зайняв третю позицію та Михайло Шишка (в/к до 69 кг) з результатом 199 кг посів заслужене перше місце.

Своїми досягненнями юні спортсмени КДЮСШ РАЕС доводять, що у спортивних спорудах електростанції створені максимально сприятливі умови спрямовані на виховання здорової нації та популяризації фізичної культури та спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-