Кальянне паріння: Розетка представила новий вейп-тренд

Кальянне паріння: Розетка представила новий вейп-тренд

Укрінформ
В асортименті інтернет-магазину «Розетка» з'явився такий тип пристроїв для паріння, як електронний кальян. E-кальяни останнім часом користуються все більшою популярністю у парильників.

Кілька років тому винахідливі підприємці представили ідею е-кальянів. Революційним в ній було тільки назва і сама думка користуватися вейп-пристроєм саме таким способом.

Принцип роботи електронних кальянів абсолютно той же, що у всіх вейп-пристроїв: є джерело живлення, випарник і камера з ароматною «рідиною». При нагріванні рідка суміш буквально «вибухає», перетворюючись на дрібні крапельки — пар, який можна вдихати.

Такий пристрій має кілька суттєвих переваг. Перше — це сам пар. При курінні звичайного кальяну людина вдихає дим, охолоджений і злегка відфільтрований. При цьому в ньому все одно залишається безліч продуктів горіння, які, зрозуміло, не містяться в парі. Інші важливі переваги — простота, практичність, компактність. Е-кальян не вимагає тривалих приготувань, він не займає місця на столі, його можна взяти з собою куди завгодно і парити в будь-який момент. Єдиний недолік — це персональний пристрій. В принципі, його можна дати спробувати комусь одному, але для ширяння великою компанією він не призначений.

Електронні кальяни зазвичай є одноразовими. Моделі деяких марок передбачають також заміну картриджа з рідиною. E-hookah декілька більше стандартних одноразових вейп-пристроїв, але головна відмінність — кальянний мундштук з більш широким отвором. Він також має велику довжину, що сприяє охолодженню пара.

Також можна придбати і повноцінний вейп-пристрій. Такий прилад складається з батареї і контейнера для рідини, поєднаного з випарником — атомайзера. Його можна заряджати, заправляти «рідиною», промивати нагрівальний елемент і міняти при зносі.

Основний критерій вибору — атомайзер, який передбачає можливість кальянної затяжки — тобто, легкої, глибокої, з рясним паром, на відміну від тугий «сигаретної». Практично всі сучасні «атоми» дають можливість регулювання тяги, але не всі дозволяють домогтися потрібної легкості. Наприклад, придатними можуть бути Smoktech TFV4 Mini, Eleaf Melo 3, Wotofo Serpent, UD Zephyrus. Крім того, варто звернути увагу на інші параметри пристроїв - місткість контейнера, потужність батареї. Для атомайзера можна окремо придбати додатковий мундштук (він же Дріп-тип), є можливість підібрати таку конструкцію, яка буде забезпечувати максимальне охолодження пара.

Кальянне паріння — популярний спосіб використання вейп-пристроїв. Його відрізняє особливий спосіб затягування, коли рясний пар легко вдихається, потрапляючи в горло, а ще — використання безнікотинових рідин для електронних сигарет.

Інтернет-магазин «Розетка» пропонує ознайомитися з широким асортиментом приладів та сумішей для паріння. Тут можна відшукати вейп-продукцію, яка підходить для різних завдань.

Повний текст статті читайте на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-