Boss: 1C Торгівля + 1С Склад допоможе підприємцям заощадити гроші

Boss: 1C Торгівля + 1С Склад допоможе підприємцям заощадити гроші

Укрінформ
У Росії, Україні та країнах СНД презентовано новий мобільний додаток, який, за словами розробників, може замінити торгове обладнання та спростити життя підприємцям.

Програма під назвою «Boss: 1C Торгівля + 1C Склад» дійсно вміє багато чого. Користувач може сканувати штрих-коди товарів за допомогою камери мобільного девайсу, проводити інвентаризацію, вести облік продажу, виконувати взаєморозрахунки з ким завгодно і в будь-яких валютах, складати різні звіти і ділитися ними з колегами та бізнес-партнерами, а також багато іншого.

Будь-який власник смартфона або планшета на базі iOS або Android може завантажити «Boss: 1C Торгівля + 1C Склад» безкоштовно в магазині додатків за наступними посиланнями:

Команда розробників має намір регулярно додавати нові функції, що відповідають потребам сучасного бізнесу. За допомогою системи голосування будь-який користувач може вибрати ті можливості, яких йому не вистачає в програмі. А система навчання і підказок дозволить навіть людині, що не працювала з 1С, розібратися в тонкощах роботи з програмою.

Незабаром «Boss: 1C Торгівля + 1C Склад» стане доступною для користувачів із десятків інших країн.

Контакти:

Борис Гаврилов

boris@boss-app.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-