СК «АХА Страхування» стала партнером Національного Конкурсу професійної майстерності Toyota

СК «АХА Страхування» стала партнером Національного Конкурсу професійної майстерності Toyota

Укрінформ
16 вересня 2016 року в Києві відбувся сьомий Національний конкурс професійної майстерності Toyota, партнером якого стала СК «АХА Страхування».

«Компанія „АХА Страхування“ підтримує конкурс Національного професійної майстерності Toyota вже кілька років поспіль. В цьому році ми бачимо настільки ж цікавий і якісний захід, який в першу чергу підтверджує незмінний фокус на основних цінностях Toyota — постійному вдосконаленні та забезпечення найвищого рівня якості обслуговування відповідно до принципу „клієнт — перш за все“, — зазначив у своїй промові на честь закриття заходу Максим Межебицький, віце-президент СК «АХА Страхування». — У цьому пріоритети наших компаній збігаються. Підтримка АХА даного конкурсу майстерності відображає нашу повагу до принципів ведення бізнесу Тойота і є підтвердженням надійності та стабільності наших партнерських відносин».

У цьому році в конкурсі брали участь 12 кращих фахівців з продажу аксесуарів і 12 кращих механіків дилерської мережі Toyota і Lexus з усієї України, які продемонстрували високий рівень знань і навичок.

Переможці категорії «Спеціаліст з продажу аксесуарів» були визначені за результатами як теоретичних, так і практичних завдань, під час яких необхідно було продемонструвати свої знання та вміння в роботі з клієнтом, врахувати його потреби і звички і з широкого асортименту оригінальних аксесуарів підібрати саме те, що необхідно.

Переможці категорії «Механіки» були визначені після 3 етапів змагань, серед яких — теоретичний тест, а також практичні завдання з вимірювання, технічного обслуговування і ремонту.

Конкурс професійної майстерності Toyota — щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota і Lexus за звання кращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням у співробітників офіційних дилерських центрів Toyota і Lexus є можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь в змаганнях за головний приз — поїздку до Японії, де «Тойота Мотор Корпорейшн» проводить щорічну церемонію нагородження кращих фахівців з усього світу.

Довідка:

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 в світі, а в 2016 році також визнана страховою компанією № 1 в світі за розмірами небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів в 64 країнах світу. У 2015 році прибуток Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.

Компанії присвоєно високі фінансові рейтинги (2014 року): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить АХА Group і працює на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2800 агентів по всій Україні. Сьогодні компанії довіряють більше півмільйона громадян країни.

Досягнення компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • СК отримала перше місце в номінації «Кращий автострахувальник» (за підсумками «Фінансового Оскару. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • «АХА Страхування» присуджено 1 місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскару. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • Названа «Найбільш страховою компанією» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015 рік).
  • у 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку»: 2 місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015 рік).
  • «АХА Страхування» входить до ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016 рік).
  • За результатами 2015 року «АХА Страхування» займає перше місце в Україні за чистими преміями, виплатами, зборами страхових премій КАСКО і перше місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу «Insurance TOP»).
  • станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів СК становить 938,5 млн грн.

Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування»

WWW.AXA-UKRAINE.COM

Контакти:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-