Вінничанам забезпечили доступ до дешевих продуктів на осінніх ярмарках

Вінничанам забезпечили доступ до дешевих продуктів на осінніх ярмарках

Укрінформ
У Вінниці відбувся перший суботній сільськогосподарський ярмарок, на якому городяни мали можливість придбати продукти харчування за цінами виробників.

Про це повідомляє департамент Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«Цей ярмарок є стартовим, тобто. першим цього сезону. Я приємно здивований, адже пройшовши територією побачив, що цьогоріч досить помірні ціни на продукцію, і не спостерігається тенденції підвищення цін на окремі продукти. Також представлено широкий асортимент – більше 200 машин, а минулих років було не більше 180 виробників. Позитивним є те, що самі виробники вже виявляють бажання взяти участь у ярмарку. В майбутньому очікуємо що кожну суботу виробників буде більше», - цитує відомство першого заступника голови ОДА Андрія Гижка.

Участь у першому ярмарку взяли понад 200 виробників. Серед них  - виробники м’ясних та ковбасних виробів, м’яса, курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів. 

Загалом, на ярмарку було представлено продукцію вартістю близько 3 млн грн і вона користувалась неабияким попитом. Так, м’ясо городяни розкупили ще до 9 ранку.

Усього протягом осені поточного року в обласному центрі буде проведено 7 таких ярмарків і триватимуть вони щосуботи до 5 листопада. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-