«Людиною року» на Вінниччині названо депутата обласної Ради – учасника АТО

«Людиною року» на Вінниччині названо депутата обласної Ради – учасника АТО

Укрінформ
У номінації «Депутат» відзнаку «Людинa рoку» отримав під оплески зали на початку пленарного засідання чергової 10-ї сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання учасник АТО, депутат облРади Василь Сколотяний.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт Вінницької обласної Ради.

«На Схід пішов з перших днів війни. Спочатку волонтером, згодом був мобілізований до лав Збройних Сил України. Проходжу службу у 3-му окремому полку спеціального призначення, кулеметник. Вдячний своїм виборцям і групі підтримки, які ініціювали висування моєї кандидатури на конкурс «Людина року».  Ця нагорода – оцінка моєї роботи як депутата і як військовослужбовця, який виконує свій обов’язок захисту батьківщини», - прокоментував нагородження Василь Сколотяний.

Він – єдиний із 84 депутатів Вінницької облРади воює в зоні проведення АТО. Військову службу поєднує із депутатською діяльністю: зона відповідальності – Теплицький район.

«Завжди в курсі подій, що відбуваються на окрузі. Про проблеми своїх виборців дізнаюсь від моїх помічників. Я очолюю дві організації - є кeрiвником громадського формування «Нaрoднa сaмooбoрoнa» Тeплицькoгo рaйoну та районного «Об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО». Через активістів організацій в курсі всіх питань і, в більшості, вирішую їх у телефонному режимі. Як секретар постійної комісії обласної Ради з питань учасників АТО, бойових дій,  Революції гідності, волонтерського руху та зв’язків з громадськістю, долучаюсь до написання обласних програм, вношу ініціативи, зокрема, і отримуючи звернення від воїнів АТО чи їх родин», - розповів про свою депутатську діяльність Сколотяний.

Правда, на засіданнях комісій та на сесіях депутат не присутній. Проте, в режимі он-лайн завжди «тримає руку на пульсі» останніх подій. Під час роботи 10-ї сесії облРади він відзначив злагоджену роботу депутатського корпусу, актуальність для територіальних громад області винесених на голосування питань, якість відпрацювання рішень обласної Ради.  

За словам В. Сколотяного, він продовжуватиме службу в АТО до моменту мирного врегулювання ситуації. Конфлікт на Донбасі, на його думку, наразі лежить більше у політичній площині. Тож його може бути вирішено.

Довідково. Обласний конкурс «Людина року» проводиться щорічно. Його мета – відзначити кращих представників інтелектуальної та професійної еліти Вінниччини. Цьогоріч представники трудових колективів, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування,  профспілки, громадські об’єднання, осередки політичних партій та  громадські об’єднання подали на конкурс на 26 номінацій 108 заявок. На номінацію «Депутат» цьогоріч було подано 11 кандидатур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-