Здобутки вінницьких паралімпійців депутати оцінили на рівні олімпійців

Здобутки вінницьких паралімпійців депутати оцінили на рівні олімпійців

Укрінформ
Вінницька обласна Рада затвердила Положення про порядок надання грошової винагороди за особливий внесок у розвиток спорту в Україні і Вінницькій області. Депутати вирішили зрівняти розмір грошової винагороди олімпійців та здобутки людей із особливими потребами. 

Про це йдеться у Положенні про порядок надання грошової винагороди за особливий внесок у розвиток спорту в Україні і Вінницькій області, який було затверджено на пленарному засіданні чергової 10-ї сесії обласної Ради 7 скликання, передає Укрінформ.

«Депутати вирішили вирівняти позиції земляків, які мають значні здобутки у спорті. Донедавна, паралімпійці отримували меншу грошову винагороду за призові місця, ніж звичайні спортсмени. Наразі за здобуте золото на Олімпійських іграх спортсменам з особливим потребами будуть виплачувати 500 тисяч гривень, за срібну медаль - 450 тисяч, за бронзову - 400 тисяч гривень», - прокоментував рішення голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник.

Згідно Положення, грошові винагороди виплачуються з обласного бюджету спортсменам, які входять до складу збірної України та зайняли відповідне місце на змаганнях міжнародного рівня.

Більш детально – на сайті Вінницької обласної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-