«Золотий Стандарт» зробив прикраси доступнішими

«Золотий Стандарт» зробив прикраси доступнішими

Укрінформ
Ювелірна компанія «Золотий Стандарт» презентувала діючі акції та спеціальні пропозиції, які допоможуть покупцям придбати омріяні прикраси і при цьому заощадити та отримати подарунки.

Акції та знижки, які діють в компанії «Золотий Стандарт»:

1.Сертифікат на 500 грн — продукт, створений завдяки співпраці ювелірного гіпермаркету «Золотий Стандарт» і туристичної компанії «Поїхали з нами». Сертифікат, що надає знижку в 500 грн на тур від компанії «Поїхали з нами», вручається кожному покупцеві «Золотого стандарту», ​​який купив ювелірні вироби на суму від 500 грн.

2.Знижку на суму в 100 грн отримує кожен клієнт магазину «Золотий Стандарт», який придбав прикраси на суму понад 1000 грн. Термін дії сертифіката — місяць.

3.«Золотий Стандарт» дарує 500 грн за селфі з прикрасою власного виробництва. Фото розміщується в соціальній мережі, доповнюється посиланням на офіційний сайт або хештегом #ЗолотойСтандарт. Автор фото отримує 50 грн на наступну покупку. В кінці кожного місяця розігрується сертифікат на суму 500 грн. Акція діє до 1 листопада 2016 року.

4.Заощадити на придбанні обручок можна за рахунок акції від «Золотого Стандарту», яка дає можливість стати володарем сертифікату на суму 300 грн після придбання кільця для заручин. Скористатись знижкою можна в наступні 6 місяців з дня покупки.

5.Іменинники отримують знижку в розмірі 5 % на асортимент прикрас за умови, що день народження пройшов 3 дні тому, випадає на день покупки або очікується в наступні 7 днів.

6.Знижку в 5 % отримують клієнти «Золотого Стандарту», які купують комплект виробів. Причому знижка надається на прикрасу, вага якої менша.

7.При заповненні зразка замовлення на офіційному сайті «Золотого Стандарту» покупець отримує знижку в розмірі 3 %.

8.Скористатися послугою безкоштовної доставки може кожен клієнт «Золотого Стандарту», який придбає прикраси в магазині на суму в 3000 грн і більше.

9.Поповнити рахунок на телефоні можна за допомогою спеціальної акції від «ЗолотогоСтандарту». Компанія поповнить мобільний баланс клієнта на 30 грн після того, як він залишить відгук про прикрасу в соціальній мережі. Щоб отримати поповнення, потрібно прикріпити до відгуку посилання на сайт магазину або дописати хештег #ЗолотойСтандарт.

10.За підписку на новини про компанію «Золотий Стандарт» гарантує поповнення бонусного рахунку в розмірі 100 грн, термін дії — 7 днів. Враховуються лише придбання вартістю понад 5000 грн.

Довідка:

Ювелірна компанія «Золотий Стандарт» працює з 2013 року. Магазин пропонує покупцям систему знижок, подарунків, сертифікатів і бонусів. На сьогоднішній день каталог «Золотого стандарту» включає більше 20 тис. прикрас від відомих виробників і з пробами Державної пробірної служби України.

Контакти:

(044) 221-34-24

http://zolotoy-standart.com.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-