Євродепутати відвідали лікарню Мечникова у Дніпрі

Євродепутати відвідали лікарню Мечникова у Дніпрі

Укрінформ
Депутати Європарламенту - члени Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Ребекка Хармс, Міхал Боні та Яромір Штетіна - відвідали Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. Мечникова, де перебувають на лікуванні поранені бійці АТО.

Про це повідомила Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко у своєму Фейсбук.

"Наш візит розпочався з Дніпра, з лікарні імені Мечникова. За два роки тут врятували 2 тисячі наших солдатів. Й сьогодні реанімація забита дуже важкими пораненими - з Авдіівки, промзони, з інших населених пунктів. Всі вони доставлені після чергового проголошення режиму тиші, вже у вересні",  - написала депутат.

"Режим тиші щодня порушується бойовиками. Європейські колеги були шоковані характером побачених ран, відірваними кінцівками, складеними наново ногами, зашитими тілами зовсім юних хлопців, майже дітей. " Ми захищаємо Батьківщину"- шепотів хлопець, якому видалили нирку і півшлунку... Чи пам' ятають самі деякі європейці в пафосі своіх слів - повчань про цінності, про те, як це - захищати Батьківщину? Ми можемо іх цьому повчити. Для нас це найвища цінність", - додала вона.

Фото: М'якшиков Микола

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-