Постанова Верховної Ради України

Постанова Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення парламентських слухань на тему: "Професійна освіта як складова забезпечення кваліфікованого кадрового потенціалу України: проблеми та шляхи вирішення"

1. Провести 1 червня 2016 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Професійна освіта як складова забезпечення кваліфікованого кадрового потенціалу України: проблеми та шляхи вирішення".

2. Кабінету Міністрів України до 1 травня 2016 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та визначити доповідача з цього питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти здійснити необхідні заходи щодо організації парламентських слухань та внести пропозиції до їх рекомендацій.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях членів Кабінету Міністрів України, представників Міністерства освіти і науки України, інших органів виконавчої влади, Національної академії наук України, національних галузевих академій наук, органів місцевого самоврядування, роботодавців, професійних асоціацій, професійно-технічних навчальних закладів, профільних наукових установ, науковців та експертів.

5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію у прямому ефірі парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.

6. Управлінню комп’ютеризованих систем, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України, Державному підприємству "Парламентський телеканал "Рада" в установленому порядку забезпечити трансляцію парламентських слухань, в тому числі в мережі Інтернет.

7. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення парламентських слухань, стенографування та видання збірника матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН

м. Київ 

30 березня 2016 року 

№ 1055-VIII

Джерело: http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/1055-19

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-