Постанова Верховної Ради України

Постанова Верховної Ради України

Укрінформ
Про позачергові вибори Криворізького міського голови

У зв’язку з неможливістю виконання Криворізьким міським головою своїх повноважень, з метою забезпечення реалізації громадянами України гарантованого їм Конституцією Українивиборчого права на виборах Криворізького міського голови Верховна Рада Українипостановляє:

I. Призначити позачергові вибори Криворізького міського голови на 27 березня 2016 року та провести їх у порядку, визначеному Законом України "Про місцеві вибори".

II. Прикінцеві та перехідні положення

1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, і втрачає чинність у день, наступний за днем набуття повноважень Криворізьким міським головою, обраним на позачергових виборах Криворізького міського голови 27 березня 2016 року.

2. Центральній виборчій комісії:

1) з урахуванням пропозицій відповідної територіальної виборчої комісії визначити в установленому порядку обсяг бюджетних видатків, необхідних для проведення позачергових виборів Криворізького міського голови;

2) вжити заходів щодо матеріально-технічного забезпечення підготовки і проведення позачергових виборів Криворізького міського голови в порядку, встановленому Законом України"Про місцеві вибори".

Президент України

П.ПОРОШЕНКО

м. Київ 

23 грудня 2015 року 

№ 899-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-