«Розетка» презентувала нові атомайзери

«Розетка» презентувала нові атомайзери

Укрінформ
Влітку 2016 року виробники вейп-пристроїв представили ряд нових, поліпшених баків. Фахівці інтернет-магазину «Розетка» вважають, що на них варто звернути увагу всім, хто збирається оновлювати власний вейп-набір.

Нові баки, представлені на сайті, радують різноманітністю розмірів, можливостей і комплектації. А ось зовнішній вигляд, схоже, для більшості виробників — не головне в цьому сезоні. Тепер багато виробників просто дотримуються найбільш лаконічного дизайну, не переймаючись навіть відносно забарвлень.

Втім, моделі GeekVape легко упізнати завдяки декоративним написам на борту випарника. Крім сталевої поверхні, нові моделі цієї марки пропонуються в чорному кольорі. Незвично виглядають також вироби марки Wismec. Особливо ті, що створені у співпраці з дизайнером Jay Bo.

Компактність — одна з помітних тенденцій цього року. Популярним трендом стали міні-версії успішних моделей. Приміром, компанія GeekVape представила Griffin 25 mini діаметром 25 мм і об'ємом 3 мл.

Lemo 3, новий танк від Eleaf, являє собою непоганий баланс між компактністю і практичністю. Обсяг контейнера тут — 4 мл. Lemo 3 можна обслуговувати або просто міняти випарники. Додатковий плюс — розширена комплектація, до якої входять додаткові випарники, готові намотування, набір інструментів для створення койлів.

Не можна було залишити без уваги тих, хто не любить часто заправляти бак. Той же виробник GeekVape створила досить великий бак Eagle. По суті, GeekVape Eagle — це клір зі змінними випарниками. У комплекті їх усього два. Однак для даної моделі існує не менше 20 різних фірмових випарників.

Випарники тут не прості, а так звані «котушки ручної збірки», handbuild coil (HBC), доступні для обслуговування. Вони дозволяють, як мінімум, замінити гніт і пропалити спіраль, щоб позбутися від нагару. Це дозволить істотно довше використовувати випарник, насолоджуючись чистим смаком пару.

Компанія Smoktech також подбала про випуск власного гіганту об'ємом 5,5 мл. Це модель TFV8, яка стала продовженням успішного пристрою TFV8. Ця модель також відноситься до популярного універсального типу. Є можливість використовувати зручну базу, що обслуговується, або встановлювати потужні змінні випарники.

В інтернет-магазині Розетка представлений чималий асортимент атомайзерів. У числі найбільш яскравих новинок від провідних виробників — об’ємні моделі з безліччю можливостей.

Повний текст статті доступний на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-