Президент України нагородив рівненських атомників

Президент України нагородив рівненських атомників

Укрінформ
З нагоди 25-ї річниці Незалежності України Президент Петро Порошенко нагородив ювілейними медалями заступника генерального директора Рівненської АЕС Сергія Куроєдова та начальника Державної інспекції з ядерної безпеки на Рівненській АЕС – заступника Головного державного інспектора з ядерної та радіаційної безпеки України Володимира Краснощоченка.

Сергій Куроєдов працює на РАЕС з 1998 року начальником виробничої дiльницi управлiння електричних мереж, з січня 2005 року - заступником головного інженера із загальностанційних об'єктів ВП “Рівненська АЕС». У 2013 році призначений заступником генерального директора з капітального будівництва – начальником управління капітального будівництва. За період роботи в УКБ Куроєдова С. В. були введені в експлуатацію об’єкти непромислового та промислового призначення, а також вчасно й у повному обсязі виконані зобов’язання в рамках проекту будівництва високовольтної повітряної лінії «РАЕС – підстанція «Київська».

Володимир Краснощоченко розпочав свою кар’єру на Рівненській АЕС у 1986 році, після закінчення Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Працював у відділі ядерної безпеки, реакторному цеху №2. Пройшов щаблі як оперативної, так і адміністративної роботи. З 2002 року перейшов до Державної інспекції з ядерної безпеки на Рівненській АЕС, яку очолює з 2007 року. Володимир Краснощоченко завжди вирізнявся принциповістю, наполегливістю, інтелігентністю.

Указом Президента України від 19.08.2016 року №336 Володимир Краснощоченко та Сергій Куроєдов нагороджені пам’ятними медалями за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердження її суверенітету та зміцнення міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу. Обидва атомники є прикладом служіння професії безпечного використання «мирного атома».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-