МІП: В Києві відбудеться «жива» інсталяція «Кордони України» за участі
представників з 25 регіонів

МІП: В Києві відбудеться «жива» інсталяція «Кордони України» за участі представників з 25 регіонів

Укрінформ
24 серпня Міністерство інформаційної політики України ініціює проведення інсталяції «Кордони України» за участі представників 25 регіонів нашої країни до ювілейної 25 річниці Незалежності України. 

У рамках заходу Студентська рада при Міністерстві інформаційної політики збере біля Інституту міжнародних відносин КНУ імені Т. Шевченка всіх охочих з 25 регіонів України та утворить разом із ними живе сплетення зі блакитно-жовтих стрічок. Від Півночі до Півдня, із Заходу на Схід - утворимо живий кордон з представників регіонів.

По завершенню заходу регіони обміняються привітаннями та для учасників Українське національне інформаційне агенство «Укрінформ» проведе патріотичну фотосесію. Нагадаємо, 1 серпня 2016 року Студентська рада при МІП України розпочала комунікаційну кампанію #Ukraine25, яка включає в себе фотоконкурс «Я і Україна», де кожен охочий може викладати в соціальні мережі власні світлини, що символізують для нього Незалежність, та відео «25 регіонів України про Незалежність», у якому студенти вітають Україну з ювілеєм з Сходу та Заходу, Півночі та Півдня – всіх куточків нашої країни (з 25 регіонів). Завершенням такої кампанії стане «жива інсталяція».

Запрошуємо ЗМІ до участі. Акредитація за номером телефону : 097 888 63 86 (Марина) Початок заходу: 14:00 24 серпня 2016 р. Місце проведення: Інститут міжнародних відносин КНУ імені Т. Шевченка, вул. Мельникова, 36 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-