СК «AXA Страхування» зробила вибір на користь онлайн-розрахунків

СК «AXA Страхування» зробила вибір на користь онлайн-розрахунків

Укрінформ
Страхова компанія «AXA Страхування» запропонувала своїм клієнтам вносити чергові платежі по КАСКО за допомогою онлайн-сервісу.

СК «АХА Страхування» підтримує обрану АХА Group стратегію з розвитку діджитал-напрямку. В її рамках страхова компанія також активно розвиває онлайн-сервіси. Тепер у клієнтів АХА з'явилася нова зручна можливість вносити чергові платежі за договором КАСКО онлайн, використовуючи платіжні системи: portmone.com, iPay.ua, EasyPay.

Таким чином страхувальник отримує ряд додаткових переваг: цілодобова можливість швидкої оплати через інтернет без обов'язкової реєстрації, зарахування платежів протягом декількох хвилин, оперативне отримання квитанцій за здійснені платежі. Оплати можна проводити як зі стаціонарного комп'ютера, так і з мобільних пристроїв незалежно від місця розташування.

«Ми рухаємося вперед разом з нашим клієнтом, діяльність якого переходить все далі в онлайн. Спілкування, пошук інформації, покупки, мобільні програми, які допомагають планувати подорожі, замовляти квитки, дають нам цінну інформацію — без цього вже складно уявити життя сучасної людини, — розповідає Філіп Вотле, голова правління СК «АХА Страхування». — Ми динамічно розвиваємося і вкладаємо значні ресурси в нові технології. У 2015 році компанія запустила продукти з онлайн-активацією, клієнтський портал, провела перший етап редизайну сайту, запропонувала можливість дистанційного продовження договорів КАСКО. У 2016 році ми першими в Україні запустили послугу «розумного страхування» з використанням телематичних пристроїв, що дозволяє економити на страхуванні в залежності від того, наскільки акуратний і безпечний стиль управління автомобілем обрано. Наразі ж ми запропонували нашому клієнтові можливість внесення чергових платежів через добре відомі українцеві платіжні системи: швидко, зручно, в будь-який час і в будь-якому місці, де є інтернет».

Слід зазначити, що раніше АХА Group заявила про початок партнерства з компанією Alibaba, найбільшим рітейлером в галузі електронної комерції. Розвиток інтернет-технологій стимулює бізнес йти за новим курсом, коли кордони між різними сферами, офлайн і онлайн-каналами все частіше стираються, а глобальні компанії різних сегментів об'єднуються, щоб зробити товари і послуги ще зручнішими і доступнішими для клієнтів.

Довідка:

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 в світі, а в 2016 році також визнана страховою компанією № 1 в світі за розмірами небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів в 64 країнах світу. У 2015 році прибуток Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.

Компанії присвоєно високі фінансові рейтинги (2014 року): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить АХА Group і представлена ​​на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні компанії довіряють більше півмільйона громадян країни.

Досягнення компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • СК отримала 1 місце в номінації «Кращий автостраховиків» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • «АХА Страхування »присуджено 1 місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • Названа «Найбільш страховою компанією» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • у 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку»: 2 місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • «АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • за результатами 2015 року «АХА Страхування» займає 1 місце в Україні по чистих премій, виплат , збору страхових премій по КАСКО і 1 місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу «Insurance TOP»).
  • станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів СК становить 938,5 млн грн.

Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування» WWW.AXA-UKRAINE.COM.

Контакти:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-