Стартував запуск нової унікальної криптовалюти E-Dinar Coin

Стартував запуск нової унікальної криптовалюти E-Dinar Coin

Реклама
Укрінформ
Спільнота E-Dinar повідомила, що 15 серпня 2016 року презентує нову екологічну децентралізовану криптовалюту E-DinarCoin. Валюта зможе стати інноваційним підходом до грошової філософії, а також звести до мінімуму взаємодію з комерційними фінансовими організаціями.

У рамках проекту вже створено біржу для продажу і покупки криптовалюти, електронні гаманці, незалежні обмінні пункти, партнерську програму і багато іншого.

Премайнінг складе 2,5 млрд монет. Цей обсяг буде належати 180 000 майнерів з Європи, СНД, Китаю, Індії, Африки, Латинської Америки і США. Засновники E-Dinar відзначили, що врахували всі недоробки процесу емісії вже існуючих криптовалют і знайшли альтернативне рішення. Тепер монети дістануться власникові не за принципом of work (за роботу), а за схемою of stake, тобто за частку. Власники E-Dinar Coin отримуватимуть додаткові одиниці криптовалюти в залежності від обсягу активів в системі (до 0,65 % в день, 20 % в місяць). Додатковий варіант майна валюти — семиступенева партнерка. Планується, що ціна однієї одиниці EDC перейде позначку в 1000 $.

Важливою перевагою нової системи стане мінімальна комісія за транзакції — всього 0,1 EDC, а також рекордна швидкість проведення операції — 5 секунд на обробку. Завдяки одноранговому майданчику р2р клієнти отримають повну анонімність, а також можливість конвертації криптовалюти в будь-яку іншу.

Проект орієнтований на поширення по всьому світу, тому спільнота E-Dinar планує зробити EDC розрахунковою одиницею оплати послуг ресторанів, готелів, маркетів. На сьогодняшній день відкрито більш ніж 7600 локацій, які приймають криптовалюту.

Масштаби проекту припускають не тільки заробіток, але і відрахування на благодійні цілі. Організатори направлять частину доходів на поліпшення екологічної ситуації в світі. В першу чергу стоїть питання про оснащення особливо забруднених великих міст апаратами з очищення легенів. Почати установку таких систем планують з Китаю, який вважається «фабрикою світу». Наступним пунктом стоїть відродження втрачених зелених насаджень.

Детальну інформацію про запуск проекту і його можливості можна дізнатися на офіційному сайті E-Dinar, а також в його спільнотах в соціальних мережах.

Детальніше про E-Dinar Coin можна дізнатися з відео за посиланням.

http://e-dinarcoin.com/

Розміщено на правах реклами

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-