220Volt оголосив акцію зі знижками на придбання генераторів

220Volt оголосив акцію зі знижками на придбання генераторів

Укрінформ
Генератори, які реалізує український онлайн-магазин 220Volt, значно подешевшають. Знижка на ряд моделей складе до 3 000 гривень.

На жаль, відключення електроенергії і перебої в ії постачанні стають звичним явищем навіть в столиці. У деяких випадках постійне джерело електроживлення життєво необхідне, але багатьом також не хочеться терпіти дискомфорт через неможливість роботи електроприладів.

Підприємства і рядові користувачі давно звернули свою увагу на надійність різноманітних генераторів електропостачання. Доступні ціни, зручність у використанні та різноманітність моделей задовольняє широке коло потреб покупців. Влітку 2016 року інтернет-магазин 220Volt оголосив про акцію, яка дозволить покупцям придбати генератор зі значною знижкою.

Вибрати генератор в каталозі магазина 220Volt можуть як приватні особи для побутових цілей, так і представники бізнесу — для промислового використання.

Компанія «Комел-Електро», власник інтернет-магазину 220Volt, представляє товари провідних світових виробників електрообладнання, репутація яких підтверджена часом. У їх числі: Briggs & Stratton, Matari, Volter, SVEN, FG Wilson, Укртехнология і безліч інших, як вітчизняних, так і зарубіжних виробників. Великі замовники можуть також скористатися послугою доставки дорогого устаткування під замовлення з Європи і Азії. Компанія «Комел-Електро» має всі сертифікати, що підтверджують її повноваження офіційного дилера представленої продукції.

Якість електротехнічного обладнання, доступного на сайті магазина 220Volt, підтверджено сертифікатами відповідності УкрСЕПРО, які були отримані в результаті успішного проведення випробувань. Але більше, ніж всі сертифікати та дипломи, якість продукції підтверджує її незмінна популярність серед покупців — приватних осіб і промислових підприємств.

Вибрати найбільш відповідний потребам клієнта генератор можна за допомогою системи навігації сайту 220Volt. Відштовхуватися можна від таких параметрів пошуку:

  • популярність;
  • ціна;
  • тип;
  • потужність;
  • напруга;
  • виробник та ін.

Ознайомитися з моделями можна на сайті: http://220volt.com.ua/generatory.htm.

Довідка:

Компанія «Комел-Електро» була відкрита в 1996 році. За роки роботи на ринку вона набула популярності у багатьох клієнтів і заробила бездоганну репутацію дилера інноваційного та по-справжньому якісного обладнання. Запорукою цього стала посередницька діяльність, покликана задовольнити всі потреби покупців в обладнанні, а також впровадження інноваційних технологій в сфері електроенергетики. Завдяки досвіду і власним напрацюванням в галузі компанія пропонує клієнтам генератори, найбільш пристосовані до особливостей роботи вітчизняних електромереж.

Контакти:

Київ, вул. Бальзака, 4, оф. 145Б

(067) 134-79-93 (063) 343-04-30

220volt.com.ua

info@220volt.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-