Анонсована CRM OneBox Next - нейромережа замінить продавців

Анонсована CRM OneBox Next - нейромережа замінить продавців

Укрінформ
Компанія WebProduction, відома своєю системою автоматизації OneBox CRM + ERP, анонсувала розробку нової системи управління з штучним інтелектом - OneBox Next.

Компанія WebProduction, відома своєю системою автоматизації OneBox CRM + ERP, анонсувала розробку нової системи управління з штучним інтелектом - OneBox Next.

Програма здатна самостійно вести коммунікацію з клієнтами і партнерами, приймати рішення, генерувати і вирішувати завдання від імені співробітників компанії, знаходити нових клієнтів. Це і робот-секретар, і робот-адміністратор.

Програма може вирахувати найбільш вдалу ланцюжок відповідей і сама відповісти клієнту.

Нейромережа замінить sales-менеджерів

Одна із сфер використання - це продажі. Нейромережа аналізує запит клієнта і попередній досвід sales-менеджерів, пропонує продавцям найбільш вдалі варіанти відповідей, на підставі яких відбулися угоди і оплати. Співробітники відділу продажів тільки вибирають варіант відповіді, і якщо потрібно, коригують їх. У деяких випадках система пропонує зробити дзвінок, якщо вважатиме, що він необхідний за даними статистики. Причому дзвінок вона може запропонувати як менеджеру, так і клієнту від імені менеджера.

Робот веде поштову переписку с клієнтами

OneBox Next добре справляється з автоматичним розбором пошти та створенням завдань на співробітників залежно від змісту email. Нейромережа аналізує текст листа і історію клієнта, призначає завдання на потрібного працівника, від імені якого може автоматично відповісти клієнту або вступити з ним в переписку. Автоматика відповідей налаштовується за багатьма параметрами, співробітник може втрутитися і скасувати діалог або підтвердити його, тим самим сказати нейромережі, що це позитивний досвід або негативний. Таким чином нейромережа навчається правильним чи неправильним відповідям.

Закрите тестування OneBox Next

Зараз система CRM OneBox Next в стадії закритого тестування. Найближчим часом WebProduction продемонструє можливості розробляється технології і залучить компанії-партнери до тестування в бойових умовах бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-