З початку року українці довірили Укргазбанку майже 1 млрд гривень

З початку року українці довірили Укргазбанку майже 1 млрд гривень

Укрінформ
Станом на 1 серпня 2016 року залучені кошти клієнтів - фізичних осіб в Укргазбанку (з урахуванням депозитних сертифікатів) збільшилися на 981,5 млн грн.

За даними НБУ, за 6 місяців поточного року банк продемонстрував приріст за даним показником на рівні 7,94%, що суттєво вище за середньоринковий приріст пасивів фізичних осіб, який склав 1,56%.

«Сьогодні українці більш уважно підходять до вибору банку, в якому зберігають свої кошти. Якщо раніше вирішальною для населення була висока процентна ставка, яка, на жаль, зовсім не свідчила про надійність фінансової установи, то сьогодні люди обирають у першу чергу надійні банки, які мають бездоганну репутацію та якісні фінансові показники. Укргазбанк не пропонує «захмарних» процентів, а гарантує своїм клієнтам упевненість у збереженні та адекватному примноженні їхніх коштів, завдяки чому довіра до банку постійно зростає», - зазначила Ольга Щербіна, директор департаменту роздрібного банкінгу Укргазбанку.

Нагадаємо, нещодавно Укргазбанк увійшов до ТОП-10 найнадійніших банків України для фізичних осіб за підсумками рейтингу видання «Форіншурер», складеного аналітиками на базі офіційної статистики українських банків, наданої НБУ.

При складанні рейтингу враховувалася здатність банку без затримки повернути депозити, якщо у нього з'являться фінансові проблеми або проблеми з погашення кредитів і зростанні заборгованості клієнтів, а також рівень підтримки акціонерів і держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-