Young Awards: в Одесі буде проведено конкурс відеоблогерів

Young Awards: в Одесі буде проведено конкурс відеоблогерів

Укрінформ
Відеоблогери-початківці зможуть презентувати свої роботи в рамках конкурсу Young Awards. Він буде проводитися в рамках міжнародного фестивалю VIDEODESSA.

Мережа партнерських каналів VSP Group представила перший міжнародний конкурс молодих відеомейкерів Young Awards, який допоможе знайти нових зірок серед активних початківців-відеоблогерів.

Конкурс проводиться онлайн. Фінал та нагородження переможців відбудуться в рамках міжнародного фестивалю відеоблогерів VIDEODESSA 14 серпня 2016 року в Одесі.

У конкурсі візьмуть участь понад 500 відеоблогерів. Загальна аудиторія учасників — понад 25 мільйонів YouTube-користувачів.

Заявку може подати відеоблогер, на канал якого підписані від 3 000 до 100 000 чоловік. Конкурсне відео можна надіслати до 7 серпня включно.

Хронометраж відеороликів — 3 хвилини, від одного каналу приймається одна робота. Відео може бути представлено в одній з номінацій:

  • Original — найоригінальніший ролик.
  • Найкреативніший монтаж.
  • Краще музичне відео.
  • Краща пародія.

Вибирати переможців будуть відомі відеоблогери Ян Топлес, Макс Старосвітький (Room Factory), креативний директор і продюсер каналу «Сиєндук» Георгій Лоскутов, директор з маркетингу VSP Group Сергій Стрільців і креативний директор VSP Group Віталій Востріков.

Спеціальні премії для учасників презентують спонсори фестивалю. Компанії GoPro і Skullcandy виберуть і нагородять творця кращого ролика у форматі «Lifestyle», а мережа магазинів гаджетів і аксесуарів «Цитрус» підготує призи для авторів кращих відео про гаджети.

Шорт-лист буде опублікований на сайті фестивалю VIDEODESSA 10 серпня. Переможців оголосять на фестивалі 14 серпня.

Подробиці на сайті: www.videodessa.com

Адреса для зворотного зв'язку: youngawards@vspgroup.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-