Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Раджу остудити «гарячі голови»

Раджу остудити «гарячі голови»

Укрінформ
Реакція буде миттєвою! Негайно "по зубах", обличчям в асфальт і в кайдани...

Увага! До так званої "хресної ходи" УПЦ МП ( РПЦ ) залишилось два дні. 

Закликаємо усіх представників проукраїнських і національно-патріотичних організацій та рухів відкинути емоційну складову і ні в якому разі не стати ініціаторами можливих конфліктів або силових протистоянь з учасниками цієї "хресної ходи"! Це тільки створить чергову, негативну для нас, телевізійну картинку для терористичних російських ЗМІ і буде розтиражовано російськими пропагандистами на весь світ.

Це сценарій Кремля і проти України! 

Саме на такий розвиток подій у ФСБ сподіваються і саме цього домагаються. Ми не можемо цього допустити. Маю надію, що всі адекватні люди це розуміють.

Ще раз підкреслюємо, що правоохоронними органами будуть задіяні всі необхідні сили і засоби задля недопущення будь-яких провокацій та спроб дестабілізації ситуації з боку антидержавних деструктивних сил. 

Отже, у разі виявлення провокаторів, або підозрілих осіб негайно повідомляйте правоохоронців. 

Наразі, відповідні оперативні служби Нацполіції та СБУ контролюють ситуацію як зовні, так і в середині "ходи". Нами здійснюються всі необхідні профілактичні заходи на упередження. До охорони громадського порядку буде залучено понад 4,5 тисячі поліцейських, залучено бійців Нацгвардії. 

Відповідно до рішення Оперативного штабу, будуть встановлені рамки з металошукачами та введено жорсткий паспортний контроль. Кожен учасник так званої "хресної ходи" УПЦ МП пройде через цей процес.

Наразі, нам потрібне суспільне розуміння ситуації і довіра один до одного. 

Безумовно, ми не виключаємо можливих провокацій з боку агресивно налаштованих проросійських "вірян", але підрозділи МВС, Нацполіції, СБУ та Нацгвардії цілковито готові до усіх викликів. Наголошуємо, що, в разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій, правоохоронці відреагують жорстко і адекватно, в рамках повноважень, наділених їм Законами та Конституцією України. Тому раджу остудити "гарячі голови" і не намагатися перевірити нас на міцність. Реакція буде миттєвою! Негайно отримають "по зубах", обличчям в асфальт і в кайдани.

Всі підрозділи Нацполіції та СБУ діють спільно, чітко і скоординовано. Жодні ворожі спроби розхитати ситуацію в Україні не пройдуть.

Наша головна задача – захист державних інтересів України, а також захист життя, прав і свобод мирних громадян. І ми її виконаємо. Отже, ніякої істерики в соцмережах, паніки і суєти! Тільки виваженість і холодний розум. Ситуація знаходиться під повним контролем правоохоронних органів.

Пережили "гей-парад", переживемо і московський "поп-парад".

Ну, а всіх проукраїнських активістів я закликаю приєднатися до Хресної ходи УПЦ КП і стати поруч з Патріархом Філаретом.  Особисто я, український греко-католик, з радістю візьму в ній участь і обов'язково буду поруч зі своїми православними братами і сестрами з УПЦ КП.

Слава Україні!

Оригінал читайте тут

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-