Як купувати в інтернеті все — від кондиціонерів до блокнотів — і економити?

Як купувати в інтернеті все — від кондиціонерів до блокнотів — і економити?

Укрінформ
Якщо при купівлі будь-якого товару — хай то кондиціонер, телевізор або надувний матрац — ви не бажаєте переплачувати, скористайтеся прайс-агрегатором MagaZilla

З його допомогою ви зможете підібрати товар, який відповідає вашим вимогам, та знайти інтернет-магазин з найбільш вигідною ціною.

Прайс-агрегатори з’явилися в інтернеті не так давно. Ці сайти допомагають користувачам швидко знаходити потрібний їм товар та порівнювати ціни на нього в різних інтернет-магазинах. Пропонуємо вам навчитися користуватися прайс-агрегатором MagaZilla на прикладі вибору кондиціонера.

Використовуємо фільтри

Припустимо, ви хочете вигідно придбати настінний кондиціонер (спліт-систему) з інверторним двигуном та можливістю керування через смартфон (до речі, дуже зручна функція: завдяки їй вмикати кондиціонер та змінювати параметри його роботи можна навіть коли ви не вдома). Площа кімнати, в якій він буде встановлюватись, — 23 кв. м.

  1. Переходимо на сайті m.ua в категорію «Кондиціонери» (http://m.ua/kata/77/).
  2. У лівій частині сторінки ви побачите фільтр з кількома параметрами. Спочатку в розділі «Тип» помічаємо галочкою пункт «спліт-система». З’явиться віконце з кількістью наявних моделей за цим параметром та клікабельною кнопкою «Підібрати». У нашому випадку їх понад 2 тисячі.
  3. У розділі «Площа приміщення» позначаємо варіант «~ 25 кв. м». Кількість обраних моделей зменшується приблизно в 4 рази.
  4. У розділі «Функції/Можливості» обираємо пункт «Інверторне керування». Моделей, які відповідають трьом заданим нами критеріям, стає ще менше.
  5. Ставимо галочку поруч із пунктом «керування зі смартфона». Із понад 250 кондиціонерів цій умові відповідають лише декілька.

      6. Коли всі умови задані, натискаємр на кнопку "Підібрати".

Сортуємо результати

Щоб швидко знайти найдешевший кондиціонер, сортуємо результати пошуку за збільшенням ціни, обравши виведення «від дешевих до дорогих». Перший результат в нашому випадку — спліт-система LEBERG LBS-TOR09WF/Lbu-TOR09WF, що коштує від 9 300 грн. Для порівняння: модель Daikin FTXLS35K/RXLS35M, яка відповідає заданим нами параметрам, коштує понад 39 500 грн. Різниця просто шокує.

Порівнюємо ціни і купуємо

LEBERG LBS-TOR09WF/LBU-TOR09WF пропонують порядка двох десятків інтернет-магазинів, і ціни в них відрізняються. Щоб обрати найвигіднішу пропозицію, натискаємо на пункт «Порівняти ціни» у правій частині вікна. Ви побачите назви всіх інтернет-магазинів, що продають цей кондиціонер, а поруч — їхні розцінки. Розбіжність у цінах може складати більше тисячі гривень.

Залишається тільки натиснути на кнопку «Перейти до магазину», розташовану поруч з ціною, яка вас влаштовує, та оформити замовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-