Вартість послуг Joker Taxi

Вартість послуг Joker Taxi

Укрінформ
Служба таксі Joker в Києві — це гарантовано якісні пасажироперевезення по дуже приємним цінам. 

Великий парк сучасних автомобілів, зручні сервіси замовлення, ввічливі водії, злагоджена робота відділів компанії, наявність широкого спектра додаткових послуг, постійне прагнення до розвитку — все це дозволяє Джокер Таксі тривалий час залишатися найпопулярнішим перевізником у місті.

Компанія намагається працювати в режимі, який підходив би людям, які реалізують різні цілі при виклику таксі. Залежно від цього формуються тарифи на вартість проїзду.

Спальні райони, відстань від місця подачі автомобіля до пункту призначення менше 5 км — 29 грн. Кожен додатковий кілометр — 3 грн.

Центр міста, відстань від місця подачі автомобіля до пункту призначення менше 5 км — 34 грн. Кожен додатковий кілометр — 3 грн.

Аеропорт — 145 грн.

Московська площа (автовокзал) — Центральний залізничний вокзал — 38 грн.

Виклик машини класу «Універсал» — 40 грн.

Всі вказані ціни відносяться до категорії економ-перевезень. Якщо клієнту потрібно розширений пакет послуг, вартість збільшується.

Додатково оплачуються:

проїзд в автомобілі більше 4-х чоловік — плюс 15 грн. за 1 пасажира;

пересування по бездоріжжю — плюс 10 грн. до підсумкової суми;

кондиціонер — плюс 10 грн.;

провезення багажу в салоні автомобіля — плюс 10 грн.;

вибір певної машини з наявних в автопарку — плюс 10 грн. до підсумкової суми;

заїзд в більш ніж 2 точки по маршруту прямування — по 1 грн. за кожну зупинку.

Слід розуміти, що тарифи на перевезення пасажирів у передмістя відрізняються в більшу сторону. Час простою автомобіля оплачується.

Про спеціальні послуги (перевезення тварин, тверезий водій, машина без розпізнавальних знаків, дитяче крісло, кур'єрська доставка) та вартості на них можна дізнатися на нашому сайті або у диспетчера за телефоном.

Дана тарифна сітка була розроблена для зручності наших клієнтів. Схожий принцип роботи використовується при утворенні цін на квитки під час здійснення авіаперевезень в компаніях-лоукостерів. Головна ідея полягає в тому, що клієнт не зобов'язаний платити за послуги, яких не потребує. Багато служб таксі спочатку закладають у вартість проїзду пакет «все включено». Компанія Joker Taxi надає право вибору пасажирам.

Точно рассчитать стоимость такси joker можна, зв'язавшись з диспетчерською службою по телефону або самостійно через онлайн-заявку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-