Атмосфера будує промислові сонячні електростанції

Атмосфера будує промислові сонячні електростанції "під ключ"

Укрінформ
Компанія Атмосфера оголошує про вихід на ринок промислових сонячних електростанцій. Компанія будує станції "під ключ" з повним юридичним оформленням і підключенням по "зеленому" тарифу.

Атмосфера, яка займає лідируючі позиції в сегменті приватного "зеленого" тарифу, оголошує про вихід у сегмент промислових сонячних електростанцій потужністю від 0,5 мВт і вище. Компанія бере на себе повний комплекс заходів з проектування, підготовки всієї супровідної документації, постачання обладнання та його монтажу, а також юридичний супровід процесів введення в експлуатацію та підключення промислового "зеленого" тарифу.

Протягом 2015 і першої половини 2016 років Атмосфера напрацьовувала досвід проектування і підключення мережевих сонячних електростанцій потужністю до 30 кВт з оформленням "зеленого" тарифу для приватних домогосподарств. За цей час по всій Україні компанією було успішно підключено безліч домашніх сонячних станцій загальною потужністю 1,5 мВт.

"Досконало вивчивши всі технічні і юридичні аспекти введення в експлуатацію та оформлення невеликих станцій, при роботі з об'єктами промислових масштабів ми зіткнулися з необхідністю отримання додаткових компетенцій, - говорить генеральний директор Атмосфери Олексій Бадіка. - Виявилося, що нам не вистачає знань і умінь в таких сферах як геодезія, розробка проектної документації, відведення землі, ліцензування та інших юридичних питаннях".

"Також ми усвідомили потребу замовників у ретельному опрацюванні фінансової документації для залучення зовнішнього фінансування майбутніх сонячних електростанцій, такого як інвестиції або кредитування. Цей етап підготовки проекту ми також вирішили повністю взяти на себе", - додав представник Атмосфери.

Для закриття цих потреб у рамках компанії з початку поточного року було створено спеціальний відділ, що включає фахівців, які володіють знаннями і досвідом проходження повного циклу процедур запуску промислових електрогенеруючих об'єктів.

Наявні інженерні та логістичні можливості Атмосфери дозволяють компанії поставити в Україну і інсталювати на об'єкті замовника наземну або дахову станцію практично будь-якої потужності в тримісячний термін. Весь процес будівництва і підключення промислової сонячної електростанції вцілому займає близько півроку.

На сьогоднішній день у розробці компанії Атмосфера знаходяться п'ять станцій потужністю від 0,5 до 4 мегават, розташованих в Херсонській і Миколаївській областях.

Про компанію Атмосфера

Українська компанія Атмосфера створена в 2003 році. Компанія займається розробкою, виробництвом і постачанням обладнання та комплектуючих для використання відновлюваних джерел енергії, таких як сонце, геотермальна енергія. Сьогодні Атмосфера представлена ​​на ринках України, Польщі, Молдови, Білорусі, Латвії.

Веб-сайт: http://www.atmosfera.ua

За будь-якої додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до менеджера із зовнішніх зв'язків компанії Атмосфера Олександра Омельченка, телефон: +380939450386, e-mail: alexander.omelchenko@atmosfera.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-