Київстар планує вдвічі збільшити територію покриття 3G до кінця року

Київстар планує вдвічі збільшити територію покриття 3G до кінця року

Укрінформ
На сьогодні якісний 3G-інтернет Київстар доступний майже для 20 млн жителів України. Мережа нового покоління охоплює 1 700 населених пунктів, де проживає 43 % населення. До кінця року компанія планує збільшити територію якісного зв'язку за технологією 3G- більш ніж удвічі.

Київстар продовжує активне будівництво мереж нового покоління мобільного зв'язку. Так, на сьогодні послуги якісного 3G-інтернету від національного телеком-оператора доступні майже для 20 млн жителів України. Територія дії мережі 3G Київстар уже охоплює понад 1 700 населених пунктів, де проживає 43 % населення країни.

Розвиток мережі нового покоління і 3G-сервісів Київстар — щоденний і невпинний процес. У планах компанії — збільшити територію якісного 3G-інтернету більш ніж удвічі, приєднавши ще 1 900 населених пунктів до кінця року. Таким чином, послуги мобільного зв'язку нового покоління в мережі Київстар стануть доступними в понад 3 600 населених пунктах, де проживає 58 % мешканців України.

«У наших планах — щомісяця долучати до 3G-мережі Київстар по 300 і більше населених пунктів, щоб вийти до кінця року на запланований результат, — коментує Володимир Кабаненко, директор з розвитку і підтримки телекомунікаційної мережі. — При цьому в кожному населеному пункті, незалежно від його масштабів, ми фокусуємося на якості та прагнемо забезпечити максимальне покриття».

Разом з будівництвом мереж нового покоління Київстар здійснює повну модернізацію наявного обладнання на базі новітнього технологічного рішення SingleRAN, що підтримує більш високі стандарти: 4G/LTE. У результаті буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі, а клієнти Київстар зможуть насолодитися високою якістю голосових послуг і стабільною, високою швидкістю передачі даних.

Щодня до послуг за технологією 3G Київстар приєднуються нові міста та селища. У сотнях населених пунктів країни в даний час проводиться налаштування вже побудованих мереж 3G для якнайшвидших комерційних запусків.

Користування послугами зв'язку в мережі 3G оплачується відповідно до поточних тарифних планів. Абоненти Київстар будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без жодних налаштувань і заміни SIM-карти.

Щоб отримати більше переваг від сучасних інтернет-технологій, абоненти можуть вибрати один з нових тарифних планів. У нових комерційних пропозиціях абонентам у рахунок щомісячної фіксованої плати надаються великі обсяги нетарифікованих хвилин дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, музика та відео без плати за використаний трафік.

Довідка:

Київстар — український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,3 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 814 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар — міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с.

Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.

Контакти:

pr@kyivstar.net

www.kyivstar.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-