Українським користувачам будуть оплачувати перегляд ліцензійного контенту

Українським користувачам будуть оплачувати перегляд ліцензійного контенту

Укрінформ
Мультимедійний портал Slavpeople.com, що пропонує легальний контент, почав оплачувати своїм відвідувачам час, проведений на сайті. Бонуси Slavpeople можна витратити на платні послуги або на призи та знижки від партнерів проекту.

Бонусна програма стала ще одним кроком реалізації місії мультимедійного порталу Slavpeople по формуванню в українських глядачів культури легального перегляду контенту в мережі інтернет.

За словами організатора проекту Владислава Чушенко, Slavpeople прагне надати українцям законну альтернативу піратським торрент-трекерам і сайтам з «екранками», довівши, що легально дивитися фільми, слухати музику і читати книги в інтернеті можна безкоштовно. А завдяки бонусам — ще й вигідно.

Портал Slavpeople використовує популярну на Заході модель онлайн-кінотеатру. На сайті в розділі Spmultiplex можна подивитися новинки кінопрокату в хорошій якості, не виходячи з дому.

Для повного занурення в атмосферу походу в кіно глядачам пропонують переглянути афішу, вибрати потрібний сеанс і купити квитки за символічну плату, а також подивитися трейлери майбутніх кінопрем'єр. Залишиться тільки приготувати попкорн і покликати друзів в свій домашній кінотеатр. Сеанси онлайн-кінотеатру оцінять жителі невеликих міст, куди «добираються» не всі новинки кіно (особливо фестивальні), або ті, хто не зміг потрапити на прем'єру фільму в кінотеатрі і не хоче місяцями чекати його виходу на DVD.

Крім сеансів в онлайн-кінотеатрі на мультимедіа-порталі є розділ Spfilms, де користувачі можуть подивитися кіно безкоштовно. В каталозі — широкий вибір від «золотої колекції» Голлівуду до фільмів останніх років, загалом понад 40 тисяч кінострічок.

До послуг глядачів — зручна навігація, пошук за жанрами, акторами і режисерами, країною і роком виходу, за популярністю в ТОПі порталу. Весь контент демонструється за угодою з правовласниками і офіційними дистриб'юторами, тому користувачі можуть бути впевнені в якості звуку і відеоряду у фільмі і законності перегляду. А в розділах Spbooks і Spmusic представлена колекція ліцензійних електронних книг і музики.

До захисту авторських прав на Slavpeople ставляться серйозно. Завдяки продуманій системі безпеки і присвоєння кожному користувачеві унікального id фільми і книги з порталу не зможуть безслідно витекти на піратські файлообмінники. Тому правовласники, впевнені в захисті законності перегляду медіапродукту, охоче співпрацюють з порталом. А це означає, що асортимент ліцензійного контенту на сайті Slavpeople дуже широкий.

Оскільки мета Slavpeople — надати користувачам «весь світ в одному дотику», то бібліотекою медіаконтенту його послуги не обмежуються. На сайті є розділ Spnews, який дозволить бути в курсі важливих подій в Україні і світі. А сторінка Spdiscount допоможе орієнтуватися в світі розваг і акцій, розпланувати дозвілля на уїк-енд і вибрати вигідні пропозиції від партнерів порталу.

Довідка:

Slavpeople — український мультимедійний портал легального контента, який надає користувачам законний доступ до високоякісної медіа-продукції безкоштовно. Компанія першою в Україні запустила формат онлайн-кінотеатру, що показує кіноновинки відразу після завершення прокату в кінотеатрах. Співпрацює з провідними кінодістірібьюторамі, в тому числі з Arthouse Traffic.

Контакти:

Slavpeople

0 (800) 75-70-75

info@slavpeople.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-