Вінницька обласна Рада розпочала онлайн трансляції сесій

Вінницька обласна Рада розпочала онлайн трансляції сесій

Укрінформ

Вінницька обласна Рада вперше розпочала он-лайн трансляцію пленарних засідань: 7-му чергову сесію 7-го скликання транслювали у четверг, 30 червня, в режимі онлайн на офіційному сайті Вінницької обласної Ради.

Про це повідомив голова Вінницької обласної Ради Анатолій Олійник.

«Вперше за роки пленарних засідань сесії організановано пряму онлайн-інтернет трансляцію роботи сесії. Вінничани і всі бажаючі можуть бути віртуально присутні на пленарних засіданнях. Робота депутатського корпусу абсолютно прозора і демократична - у цьому можна пересвідчитись наочно», - прокоментував А. Олійник.

Він нагадав політикам про етику поведінки депутата, оскільки відтепер їх дії може побачити загал. Зокрема, у перший день роботи нового сервісу, його відвідали понад 13 000 глядачів.

Поки що технічні питання з онлайн трансляції не потребували додаткових бюджетних витрат – користувались тестовую версією, але в подальшому будуть розглядатись комерційні пропозиції цих надавачів послуг.

З 84 депутатів присутні 67. В Україні прямі трансляції застосовують обласні ради у Львові, Одесі, Житомирі, Полтаві, Черкасах та Луцьку.

Сьогодні на 7-й черговій сесії депутати розглянуть 41 питання, що внесено в порядок денний, а також 4 питання, що внесені депутатами у ході роботи пленарного засідання. Одразу після закінчення чергової сесії розпочнеться позачергова 8-ма сесія, на якій буде розглянуте одне питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-