Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Лише політика україноцентризму зможе зберегти нашу державу

Лише політика україноцентризму зможе зберегти нашу державу

Укрінформ
Якісні зміни у суспільному розвитку відбуваються тоді і там, коли пануючий клас разом з громадянами має альтернативу щодо вибору суспільних моделей розвитку.

Саме словосполучення «суспільний вибір і суспільна довіра» є базовим поняттям у визначенні ефективності інституційних реформ, логічним завершенням яких є новий соціальний договір і соціальний прогрес. Відчуття гідності громадянина у власній державі і за власну державу створює передумови стабільності державних і суспільних інституцій, а значить дозволяє конкурувати державі у просторі глобальних геополітичних інтересів. Тільки системні соціальні РЕЗУЛЬТАТИ у реалізації національної ефективної публічної політики дозволить українській державі конкурувати на внутрішніх і зовнішніх ринках суспільних послуг. Тільки політика СУЧАСНОГО УКРАЇНОЦЕНТРИЗМУ у нестабільному глобальному світі зможе зберегти, реформувати українську державу у вирі системних глобальних, військових, економічних,соціальних, гуманітарних та інших викликів і загроз.

Взаємна відповідальність між державою і власними громадянами породжує нову якість гідності – СУВЕРЕННОЇ ГІДНОСТІ, як громадянина так і держави, яка є запобіжником від масованого популізму, медійної брехні, модернової політичної демагогії і зовнішнього втручання. Ми зможемо вижити і перемогти, коли у НАС буде жити КРАЩЕ, а не радіти що у них гірше!

Сергій Телешун, професор, доктор політичних наук 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-