Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Час працювати разом, а не знищувати

Час працювати разом, а не знищувати

Блоги
Укрінформ
Трагедія в селі Грибовичі і резонанс довкола теми мають мобілізувати всі ресурси на втілення в життя кращих світових рішень.

Відкладати більше не можна.

Треба зібрати голів адміністрацій та мерів (особливо безвідповідальних та корумпованих) міст, які найгостріше потерпають від проблеми твердих побутових відходів, запросити урядовців, міністерства, представників антикорупційних органів та міжнародних інвесторів, послів краін, які готові будувати тут сміттєпереробні, сміттєспалювальні заводи...

Доіжджаємо до Львова. В думках пошук рішень смітниковоі проблеми для міста. На наступному тижні під час фестивалю джазу буде багато послів. Час міській владі, хай і під музику саксафону, говорити про перспективи інвестицій та технологій для вирішення нарешті найбільшої проблеми.

Зазначу, що це не лише проблема Львова. А й усіх районів Львівщини. 

І майже кожного міста, як приклад Тернопіль та Тернопільщина, Киів та область. 

Однак бачимо постійні протистояння обласної та міської влади та обласних адміністрацій, що не сприятиме комплексному вирішенню проблеми. В багатьох містах давно є комплексні програми поводження з різними видами відходів. Але до застосування руки не доходять. 

Де робота Асоціаціі міст?

Всім час працювати разом для вирішення справи, а не взаємознищення!

Ганна Гопко, народний депутат України

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-