Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Трагедія в Затоці не повинна повторитися

Трагедія в Затоці не повинна повторитися

Блоги
Укрінформ
Повертаючись до трагедії у Затоці...

...я прийняв рішення сам пройти по всіх базах відпочинку біля моря і адміністративно або через суд закрити ті бази відпочинку і пляжі, на яких немає рятувальників, вишок та рятувальної техніки.

Вже багато років це господарство повністю занедбане, і трагедії в основному трапляються через жадібність та корупцію тих органів, які повинні були б забезпечувати дотримання правил. Я закликаю місцевих волонтерів і відпочиваючих допомогти нам зібрати цю інформацію. Також прошу прокуратуру розглянути питання недбалості тих контролюючих органів, які повинні були, але не забезпечили дотримання норм безпеки.

Даю усім власникам баз відпочинку і пляжів, усім сільрадам уздовж берегової лінії рівно один тиждень на усунення порушень, а поки це не зроблено купання має бути строго обмежене. Якщо ж порушення будуть виявлені після закінчення цього терміну, ми будемо закривати пляжі і бази відпочинку і порушувати кримінальні справи за недбалість. А поки що я вже доручив поліції посилений контроль пляжів з метою недопущення нових нещасть.

Потрібно вжити всіх заходів, щоб уникнути повторення подібних трагедій!

Міхеїл Саакашвілі
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-