Засідання Громадської ради при Службі

Засідання Громадської ради при Службі

Укрінформ
Відповідно до Плану роботи Громадської ради при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції 16 червня 2016 року у Центральному будинку офіцерів Збройних Cил України (м. Київ, вул. Грушевського, 30/1) відбулось чергове засідання Громадської ради.

У засіданні взяли участь перший заступник голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Мальцев І. В., директор департаменту по роботі з ветеранами та учасниками антитерористичної операції Лапа С. В., заступник директора департаменту – начальник відділу зв’язків з громадськими об’єднаннями Бубленко Ю. П., голова Громадської ради при Службі Палій В. М., керівники всеукраїнських громадських об’єднань.

Під час засідання були розглянуті наступні питання порядку денного:

Про стан підготовки проведення VI Всеукраїнського форуму ветеранів та учасників бойових дій.

Про участь всеукраїнських об’єднань ветеранів, учасників антитерористичної операції у сприянні створенню Національного меморіального кладовища.

Розгляд проектів Законів України та постанов КМУ, що стосуються діяльності громадських об’єднань ветеранів.

Про стан роботи громадських об’єднань ветеранів щодо підготовки колективних звернень громадських об’єднань та фізичних осіб до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України.

Про механізм диференційованої системи фінансової підтримки всеукраїнських громадських об’єднань ветеранів.

Присутні на засіданні особливо активно обговорювали п’яте питання порядку денного. З доповіддю стосовно даного питання виступив перший заступник голови Служби Мальцев І. В.

Крім того, учасниками засідання також підіймались проблемні питання щодо аспектів законодавчого забезпечення ветеранів та учасників антитерористичної операції, соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації бійців, що повертаються з зони бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-