Традиції стратегічних ракетників ветерани передають молоді – захисникам України

Традиції стратегічних ракетників ветерани передають молоді – захисникам України

Укрінформ
09 червня 2016 р пройшла зустріч ветеранів-ракетників з молоддю за круглим столом. У заході взяло участь понад 160 осіб.

Зустріч була організована Всеукраїнською спілкою громадських організацій “Союз ветеранів ракетних військ стратегичного призначення України” спільно з Київською міською організацією “Союз ветеранів РВСП” та з Державним політехнічним музеєм при НТУУ “КПІ” за підтримки Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

У зустрічі взяли участь представники Державної служби, Київського Управління по взаємодії з громадськими організаціями інвалідів, ветеранів війни та праці, більше 100 ветеранів РВСП і космодромів, працівники підприємств ракетно-космічної галузі України. У залі були присутні представники обласних організацій ветеранів-ракетників з більшості регіонів України, військовослужбовці ЗСУ, учасники АТО, курсанти Харківського військового університету, студенти НТУУ “КПІ” та курсанти Київського ліцею з підвищеною військовою та фізичною підготовкою, учні 36-ї школи ім. С.П. Корольова.

Учасники круглого столу вшанували пам’ять всіх загиблих і померлих ракетників, пам’ять тих, хто загинув, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України в антитерористичній операції, хвилиною мовчання, прослухали реквієм за загиблими у виконанні ветерана-ракетника Двірського Н.І.

Представники обласних і міських організацій й багато інших говорили про високу відповідальність і самовідданість воїнів-ракетників, акцентували увагу на необхідності зміцнення обороноздатності держави та посилення військово-патріотичного виховання нашої молоді, яка гідна старшого покоління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-