Представлений онлайн-магазин меблів від компанії К'Лен

Представлений онлайн-магазин меблів від компанії К'Лен

Укрінформ
Дерев'яні меблі, сходи для будинку, меблеві щити і стільниці представила своїм клієнтам в новому онлайн-магазині компанія «К'Лен», виробник продукції з натурального дерева. Інтернет-магазин, який пропонує також паливні брикети, доступний за адресою klen.ua.

Компанія «К'Лен» забезпечує максимально доступну вартість продукції без комісій і переплат посередникам. Конкурентноздатною ціною виробів на тлі їх високої якості, також сприяє використання місцевої екологічної сировини (компанія розташована в еко-зоні Закарпаття) і високотехнологічні виробничі потужності. З нагоди відкриття інтернет-магазину на весь асортимент продукції діють знижки до 30 %.

Крім ціни і якості товари компанії залучають практичною конструкцією, функціональністю і унікальним дизайном. У виробництві застосовуються тільки високоякісні природні матеріали — деревина, метал, скло, і оригінальні декоративні техніки, зокрема, різьблення. В інтернет-магазині можна замовити готові стандартні конструкції або ж зробити індивідуальне замовлення меблевих елементів і комплектуючих до сходів. Проекти виконуються швидко, професійно і «під ключ»: від проектування до монтажу. Щоб зробити сходи більш функціональною, можна замовити додаткові опції: огорожі, освітлення, обшивку стін і багато іншого.

Замовлення в інтернет-магазині приймаються цілодобово в режимі онлайн. Оплата здійснюється за допомогою популярних платіжних систем Приват24 і LiqPay, доступні і варіанти оплати через розрахунковий рахунок або готівкою при отриманні замовлення.

Сайт магазину пропонує всю необхідну інформацію для швидкого і максимально комфортного вибору товару. Ретельно продуманий інтерфейс інтернет-магазину, зручна система фільтрів і докладний опис кожного товару дозволяють легко знайти потрібну категорію продуктів, порівняти варіанти і прийняти правильне рішення.

На сайті Klen.ua представлений також блог з корисною інформацією, яка допоможе недосвідченому користувачу розібратися у всіх нюансах виробів. А професійний консультант, до якого можна звернутися через спеціальну онлайн-форму, завжди допоможе, якщо є труднощі з вибором або оформленням замовлення. Після реєстрації власного облікового запису використовувати ресурс буде ще комфортніше.

Відео можна подивитися перейшовши за посиланням: https://youtu.be/syOxujYEqkU

Про компанію

ТОВ «К'Лен» працює у деревообробній галузі з 1997 року і є підприємством з повним завершеним виробничим циклом. Розташована в Закарпатському регіоні, компанія володіє повністю автоматизованими виробничими потужностями і поєднує багатовікові традиції деревообробки з передовими світовими технологіями. Спеціалізацією ТОВ «К'Лен» є виробництво та оптово-роздрібна торгівля меблями з натуральних матеріалів (деревини твердих порід, текстилю), дерев'яних сходів, паливних брикетів типу RUF та інших еко-товарів для будинку.

Контакти:

04128, Україна, м Київ

вул. Берковецька, 6А, офіс 114

+38 (031) 242-40-03

http://klen.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-