Світові виробники озброєнь показали на Eurosatory-2016 бойові можливості техніки

Світові виробники озброєнь показали на Eurosatory-2016 бойові можливості техніки

Фото
Укрінформ
Світові виробники озброєнь та військової техніки продемонстрували у рамках ювілейної 25-ї однієї з найбільших міжнародних виставок Eurosatory-2016 бойові та маневрені можливості своїх зразків та обладнання.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції демонстрація відбулася на спеціальному полігоні виставкового комплексу «Paris Nord Villepine» під Парижем.

БТР, бронеавтомобілі, вантажівки, протипожежні автомобілі, автозаправники, автозавантажувачі, озброєння, рухома безпілотна система спостереження, обладнання для розмінування та логістики, спеціального захисту сил безпеки та іншу техніку представили виробники з Франції, Естонії, Іспанії, ОАЕ, Білорусь  та інших країн.

Зокрема, французький автомобільний концерн Renault представив БТР VAB-MK3 та бронеавтомобіль Bastion Dagger. Демонстрація відбувалася бойових можливостей відбувалася з імітацією бойовоих дій, нападом терористів та їхнім знищенням армійським підрозділом.

Іспанська компанія 4wd Jaton Racing SL представила військовий автомобіль-багі Pastor JTN, а їхні співвітчизники фірма VT Protector  - джип AM 11 VTL, які призначені для використання у пустелі або тропіках. А французький виробник Phenix-Equipement всюдихід Argo.

Партнери Кременчуцького автобудівельного заводу канадсько-еміратська компанія Streit Group яскраво показала ходові можливості броньованих автомобілів Gladiator та Scorpion-AFV.

Французькі фахівці показали в дії модуль для розмінування Demining Suit від французької компанії Protecop. Вона ж представила ефективність захисту та обладнання для сил правопорядку на випадок безладів.

Цікаві рішення з логістики на Eurosatory-2016 представили французька компанія Sevice des Essences des Armes (авто заправ на колесах), Мінський автомобільний завод (восьмивісний тягач – вантажівку), компанії MANITOU (авто завантажники) та SIDES (протипожежний автомобіль).

Естонська фірма Milrem продемонструвала бойові та мобільні можливості бойового модуля-робота на гусеничному ходу MILREM UGV.

Дуже вражаючі сцени, представлені основними гравцями в цих сегментах, дозволять потенційним покупцям оцінити бойові та маневрені характеристики техніки та обладнання.

Нагадаємо, що у Парижі сьогодні відкрилася одна з найбільших міжнародних виставок Eurosatory-2016, на якій її учасники представляють нові кластери, присвячені індивідуальному захисту людей та об’єктів, а також озброєння і військову техніку сухопутних військ і засоби ППО, засоби зв'язку, обчислювальну техніку, тренажери і тилове забезпечення, продукцію для гуманітарної допомоги, миротворчих операцій, безпеки і боротьби з тероризмом. Очікується, що цього року на ювілейній виставці побуває понад 57 тис відвідувачів та 214 офіційних делегацій з 94 країн світу. За словами організаторів, свої зразки озброєнь представляють 1,571 тис. компаній. Більше третини серед них (560) становлять французькі виробники. США представляють 139 компаній, Німеччину – 114, Велику Британію – 80, Ізраїль – 51, Італію – 47, Австрію – 40. Широко представлені Туреччина, Південна Корея. Вдруге на виставку приїхала Японія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-