Компанія «Двері Білорусії» сформувала найбільшу в Україні торгово-сервісну мережу

Компанія «Двері Білорусії» сформувала найбільшу в Україні торгово-сервісну мережу

Укрінформ
Торгово-промислова група «Двері Білорусії» сформувала найбільшу в Україні роздрібно-сервісну мережу, яка налічує 135 фірмових салонів, інтернет-магазин, 130 брендованих відділів в точках продажів партнерів компанії, більш 300 монтажних бригад і партнерських будівельних компаній, налагоджену систему продажів, логістики та зворотного зв'язку з виробництвом. Це забезпечує споживачам легкий доступ до товарів і якісному сервісу від ТПГ «Двері Білорусії».

Покупцям потрібні не просто вхідні та міжкімнатні двері. Їх цікавлять дверні конструкції, що гармонійно поєднуються з дизайном приміщення, точно і якісно змонтовані, встановлені в конкретні дверні прорізи (в квартирі, будинку, офісі, будь-якому приміщенні) з гарантією правильного функціонування протягом тривалого часу.

Компанія «Двері Білорусії» на перше місце ставить попит і потреби своїх покупців, тому вона:

  • впровадила виробничо-логістичну модель майбутнього — виробництво і постачання за запитом (замовленнями покупців);
  • створила систему повного циклу ведення бізнесу;
  • запустила новий високотехнологічний сайт;
  • спростила схему покупки товарів;
  • запропонувала вхідні та міжкімнатні двері в одному дизайні;
  • представила нову послугу Trade-in по заміні старих дверей на нові.

Крім цього компанія сформувала в Україні ефективну клієнтоорієнтовану роздрібну мережу фірмових салонів, забезпечила покупців великим вибором вхідних і міжкімнатних дверей і додатковим асортиментом продукції: міжкімнатними арками, лісоматеріалами, паркетною дошкою, ламінатом. Перелік послуг компанії включає завмер, доставку, установку (монтаж), гарантії якості.

Впевнено і ефективно працює програма співпраці компанії з дизайнерами, архітекторами, будівельними компаніями.

На офіційному сайті компанії «Двері Білорусії» в Україні Dveribelorussii.com.ua представлена повна інформація про всі товари та послуги, є можливість точного розрахунку вартості і формування замовлення на комплекс товарів. Роздрібні ціни на сайті і в салонах-магазинах однаковi. Сайт адаптивний, автоматично оптимізується під розміри екранів комп'ютерів і мобільних пристроїв. Сайт пропонує користувачам на вибір один з шести зручних способів комунікацій для здійснення покупок.

З метою економії часу, грошей і максимального задоволення потреб покупців менеджери інтернет-магазину і продавці-консультанти фірмового салону «Двері Білорусії» проходять навчання, застосовують техніки ефективних комунікацій в продажах і дотримуються певної схеми. В першу чергу продавець виявляє потреби покупця, за методикою ХПВ (характеристика, перевага, вигода) проводить ефективну презентацію тільки тих моделей (а не всього асортименту продукції), які максимально підходять за можливостями, естетичним перевагам і потребам конкретного покупця. Після того, як покупець визначився з моделлю, проводиться вимір на об'єкті, уточнення і розрахунок замовлення, виписується рахунок на оплату. Після оплати продукції в узгоджений час здійснюється доставка товару і професійний монтаж. Компанія уважно ставиться до відгуків покупців про товар і сервісі, завдяки яким вдосконалюється якість продукції та обслуговування споживачів.

Підсумок 10 років роботи — більше 1 мільйона задоволених покупців продукції «Двері Білорусії».

Якість продукції та послуг від Компанії «Двері Білорусії» перевірена часом.

Більш детальну інформацію можна дістати, скориставшись контактними даними:

+38 (067) 825-36-26

dveribelorussiimain@gmail.com

https://dveribelorussii.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-