Global Rockstar представляє нову систему онлайн голосування для відборів на Євробачення

Global Rockstar представляє нову систему онлайн голосування для відборів на Євробачення

Укрінформ
Підтримай національні музичні сцени і знайди кращі національні виступи на Євробаченні – завдяки Global Rockstar співачка ZOË успішно виступила на Євробаченні 2016

Голосування – Серце кожного конкурсу

Від національних відборів на Євробачення до великого фіналу – система голосування є серцем кожного музичного конкурсу і часто спричиняє емоційні дискусії серед шанувальників.

Фахівці музичного стартапу Global Rockstar протягом останніх років займалися розробкою інтернет-рішень для голосування, які б забезпечили справедливі, надійні і захоплюючі конкурси, для таких партнерів, як Disney, Super RTL або AKG від Harman.

Система голосування, яка підтримує художників фінансово

Тепер Global Rockstar пропонує всім країнам, які беруть участь в Євробаченні, свою унікальну конкурсну платформу для пошуку найкращих національних виступів напередодні наступних пісенних конкурсів Євробачення.

У системі Global Rockstar учасників голосування нагороджують призами (наприклад, mp3 або підписаними футболками) їхніх улюблених виконавців. Конкурсанти підтримуються за допомогою справедливої частки доходів від голосів їхніх уболівальників.

Ця система голосування була створена на додаток до встановленої моделі, в рамках якої фани відправляють мільйони SMS-голосів, сплачуючи за це і не отримуючи будь-якої винагороди, а конкурсанти також залишаються без винагороди.

"Вперше, співаки, фани і мовники можуть отримати прибуток від голосування на музичному конкурсі. Це ситуація безпрограшного виграшу", - зазначив засновник Global Rockstar Крістоф Штрауб.

Globa lRockstar - успіх з ZOË

У 2016 році Global Rockstar допоміг ZOË представляти Австрію на конкурсі у Стокгольмі в 2016 році. У великому фіналі ZOË зайняла 8 місце у глядацькому голосуванні серед 42 країн-учасниць. Разом з голосами від національних журі, ZOË зайняла 13 місце в загальному заліку.

Щорічно Global Rockstar також проводить найбільший в світі музичний конкурс онлайн, в якому у 2015 році брали участь 167 країн-учасниць: Від США до Росії, від Сент-Вінсенту до Монголії.

www.globalrockstar.com

Контакти:

press@globalrockstar.com

Офіс: +43 1 89 00 849

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-