Київстар за роки роботи в Україні сплатив понад 45 млрд грн. податків

Київстар за роки роботи в Україні сплатив понад 45 млрд грн. податків

Укрінформ
Національний телеком-оператор Київстар – один з найбільших платників податків країни. У 1 кварталі 2016 року компанія перерахувала до бюджетів різних рівнів майже 927 млн грн. податкових платежів. За час свого існування на телеком-ринку України компанія сплатила до держ бюджету 45 млрд грн. податків.

Київстар у 1 кварталі 2016 року повністю виконав свої зобов'язання перед державою, перерахувавши до бюджетів різних рівнів майже 927 млн грн податків і зборів. Податки та відрахування Київстар за 2015 рік (включаючи плату за ліцензію 3G), склали 6,5 млрд грн.

Протягом понад 18 років роботи в Україні, Київстар сплатив до бюджетів різних рівнів 45 млрд грн. Цієї суми вистачило б для будівництва 9000 км дорожнього покриття, 40,5 млн. кв метрів житлової площі, будівництва Канівської ГЕС, або укриття для 4-го енергоблока ЧАЕС.

Компанія не тільки сумлінно виконує зобов’язання перед державою, але й проводить активну благодійну та освітню діяльність. Так, у 1 кварталі 2016 телеком-оператор продовжив розвиток національної освітньої програми «Make Your Mark» («Зроби свій внесок») – підтримка старшокласників, студентів та молодих підприємців, які хочуть поліпшити якість своїх знань у природничих науках, технологіях, інженерії.

З січня по березень 2016 у рамках цієї програми за підтримки Київстар здійснено 14 проектів національного масштабу: KSE BrainChamp, Європейські інженерні змагання для студентів (Вінниця), Всеукраїнська шкільна олімпіада з інформаційних технологій (Черкаси), Конкурс студентських робіт з технічних наук (Одеса), фестиваль математичних наук «Інтелектуальний марафон» (Одеса), Всеукраїнська олімпіада з математики (Запоріжжя), хакатон для студентів технічних вузів на базі НТУУ «КПІ» та ін. Крім того, Київстар виступив спонсором участі юних математиків і фізиків України в міжнародних змаганнях, які проходили в Румунії та Білорусі.

Сплачуючи податки та інвестуючи в освіту, Київстар сприяє формуванню більш сприятливих умов для розвитку потенціалу країни. Адже податки – основне джерело фінансів для освітньої, медичної, наукової та інших галузей, а лідер телеком-ринку – найбільший платник до бюджету серед компаній галузі зв’язку, та в першій десятці найбільших платників податків України.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,3 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 814 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с.

Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-