«Розетка»: суперкнига «Магічне прибирання» допоможе привести в порядок життя

«Розетка»: суперкнига «Магічне прибирання» допоможе привести в порядок життя

Укрінформ
«Розетка» продовжує радувати клієнтів новинками літератури. На цей раз асортимент інтернет-магазину поповнив бестселер японки Марі Кондо «Магічне прибирання». Автор розповідає про революційний підхід до наведення порядку в будинку.

Восени видавництво «ЕКСМО» випустило російський переклад цього знаменитого твору. Уже до кінця року видання увійшло в число найбільш продаваних з категорії нон-фікшн.

Бестселер Марі Кондо — не просто книга для дому та побуту зі звичними порадами. Це опис діючої системи наведення порядку, яка дозволить зробити життя простіше і зручніше. Твір належить до найпопулярніших книг для дому та побуту.

Тут є суто практичні поради, трохи психологічного підходу, трохи «побутової філософії». Читач може усвідомити, що порядок — не тимчасовий стан, а комфортний спосіб життя. Таке розуміння здатне змінити людину.

Марі Кондо — одна з небагатьох всесвітньо відомих консультантів по наведенню домашнього порядку. Журнал Time включив Марі в список ста найвпливовіших людей світу. Її метод допоміг багатьом знайти новий підхід до ведення домашніх справ. Твори, присвячені організації домашнього простору, були продані мільйонами копій. Але всесвітню славу придбала лише «Магічне прибирання. Японське мистецтво наведення порядку вдома і в житті».

Книга була написана в 2011 році. Російський переклад був опублікований лише восени 2015 року. Чимало читачів чули про неї або знайомилися з англійською версією. А багато хто встиг дізнатися про метод Марі зі статей в інтернеті або роликів на YouTube.

Один з перших принципів — позбутися непотрібних речей. Багатьох уже на цьому місці охоплює паніка. Думка про те, щоб викинути сувеніри-пилозбірники, бабусину шубу або деталі старого велосипеда, нестерпна.

Марі радить залишити речі, які радують. Решту — викинути, подарувати, продати, віддати на потреби благодійності. В рівній мірі це стосується книг. Автор рекомендує позбутися її книги після того, як вона перестане бути потрібною.

Інші поради стосуються черговості збирання, способів зберігання, їх сортування. Автор піднімає і інші питання. Наприклад, чому зазвичай не вдається довго підтримувати наведений порядок. Або проблему взаємодії з рідними, які живуть в тій же квартирі.

Ознайомитися з цією книжкою і оформити замовлення можна, перейшовши за посиланням http://rozetka.com.ua/6493264/p6493264/.

Повну версію публікації можна прочитати на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-