Вінничани на честь «іменин» відправили подарунки 9-му мотопіхотному батальйону

Вінничани на честь «іменин» відправили подарунки 9-му мотопіхотному батальйону

Укрінформ
На честь другої річниці створення 9-го мотопіхотного батальйону територіальної оборони, який базується на передовій поблизу міста Попасна Луганської області, вінничани відправили їм подарунки.

Про це у четвер, під час відправлення благодійного вантажу та подарунків, повідомив голова Вінницької обласної Ради Анатолій Олійник.

«Відправляємо благодійний вантаж, зібраний громадою області, та позашляховик у розташування наших земляків – 9-го мотопіхотного батальйону територіальної оборони, які зараз несуть службу в зоні АТО поблизу Попасної. Волонтери доправлять його хлопцям, які служать на першій лінії. А також, з нагоди другої річниці підрозділу, - грамоти від обласної Ради та облдержадміністрації усім військовим, яких на відзнаку подало керівництво батальйону», - повідомив А. Олійник.

За його словами, нагородять грамотами і волонтерів, які опікувались  батальйоном і допомагають бійцям і досі.

Загалом, у подарунок «іменинникам» громада зібрала шість вантажних «бусиків» харчів та гостинців, а самооборонці за кошти благодійників придбали для вінницької «дев’ятки» ще й позашляховик «Ніссан-Наварро».

«Хотів би подякувати тим депутатам, які приймали рішення про створення підрозділу і його фінансування у розмірі перших трьох мільйонів гривень, щоб у наших воїнів було усе необхідне, починаючи зі шкарпеток. Ми пройшли цей шлях, не зважаючи на те, що в державі не було напрацьованих механізмів, хто за що повинен відповідати», - підкреслив голова облради.

Доправлять вантаж волонтери у супроводі першого заступника голови Вінницької облради Людмили Щербаківської та депутатів обласної Ради Григорія Зозулі та Михайла Повшедного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-