Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Вудка завжди ефективніша за рибу

Вудка завжди ефективніша за рибу

Блоги
Укрінформ
Люди чекають манни небесної. Два ключових слова цієї манни: "дати" і "заборонити". Два прекрасних соціалистично-комуністичні терміни.

Але скільки б партії інформаційної попси ці слова не викрикувати - нічого не зміниться.  Тільки слова "дозволити" і "убезпечити" змінять ситуацію.

Зрештою, важливо не скільки грошей має країна (людина, родина, підприємство) в даний мамент, а темп руху грошей.

Кожен розуміє, що тисяча гривень під подушкою - це лише тисяча гривень під подушкою. А 1000 гривень, за яку ти вранці купив щось, а в обід вже його продав і щось купив знов, щоб продати до вечора - це вже і не 1000 зовсім, а, може, й 10000, бо за один лише день на цій тисячі заробили не тільки ви, а ще безліч людей.

Чому ця тисяча не "крутиться"? Бо їі партії інформаційної попси постійно хочуть забрати, щоб віддати комусь, а ще - хочуть усе заборонити, а якщо й дозволити, то щоб були такі податки, що краще тисячу тримати під подушкою на чорний день.

Впевнений, трансформація країни лежить не через повернення до соціалізму, як фактично вимагають соціальні демагоги, а через лібералізацію... Якщо країна (ВР, Уряд, Президент) дасть шанс людям чесно обертати свою тисячу - життя зміниться на краще. Дозволяти і убезпечувати краще, ніж давати і забороняти, бо вудка завжди ефективніша за рибу, бо вудка "створює" рибу, а риба, проходячи через шлунок, створює лише фекалії.

Олександр Бригинець
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-