Акція від компанії «Домофонні Системи» дозволить заощадити на покупці домофона

Акція від компанії «Домофонні Системи» дозволить заощадити на покупці домофона

Укрінформ
Комплект відеодомофона та панелі виклику цієї весни можна придбати в «Домофонних Системах» зі знижкою. У подарунок буде також запропоновано адаптер VZ-10. Акція поширюється на пристрої від Slinex і Commax.

VZ-10 — це унікальний адаптер виробництва компанії Slinex, який дозволяє підключити будь-які 4-провідні домофони до координатних багатоквартирних домофонiв (Vizit, Cyfral, Метаком та інші). Якщо хочеться мати повноцінний відеореєстратор, але в будинку або квартирі встановлена звичайна багатоквартирна панель, а в квартирах — аналогові трубки, то без VZ-10 не обійтися. Це мініатюрний пристрій виступає «посередником» між загальною домофонної системою в будинку і встановленим відеодомофоном в комплекті з панелькою назовні квартири або будинку.

Ціна на комплекти відеодомофонів зі знижкою виходить на 5-7 % менше, ніж при окремій покупці домофона і панелі виклику до нього і це без урахування адаптера, який йде в подарунок до певних моделей. Крім цього, сайт пропонує покупцям акційних комплектів безкоштовну доставку по території всієї України.

Домофонні Системи — це єдиний офіційний дистриб'ютор багатьох імпортних виробників домофонного обладнання в Україні, таких як Slinex, BAS-IP, DVC, Stelberry. На українському ринку компанія радує своїх клієнтів вже більше 10 років і за цей час встигла отримати не тільки безліч позитивних відгуків, а й різні дипломи, нагороди, а також взяти участь в міжнародних виставках, таких як Безпека, MIPS, KIPS.

Http://www.domofony.com.ua/

+38 (044) 361-55-56

+38 (098) 907-55-44

+38 (093) 635-55-66

info@domofony.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-