Транспорт родом з дитинства. Який самокат обрати?

Транспорт родом з дитинства. Який самокат обрати?

Укрінформ
Самокат — універсальний вид транспорту, який люблять і дорослі, і діти, і навіть екстремали. Останнім часом на ринку з’явилося багато нових різновидів самокатів. В цій статті ми познайомимо вас із найбільш популярними, щоб полегшити вам вибір.

Користувачі популярного прайс-агрегатора MagaZilla часто цікавляться самокатами для дітей і дорослих, представленими у розділі http://m.ua/kata/138/. Цей невигадливий, але надійний транспортний засіб — ідеальний подарунок для прихильників активного способу життя та навіть екстремалів. Не дивуйтеся — спортсмени дійсно виконують на самокатах різноманітні трюки. Каталог товарів MagaZilla допоможе вам порівняти характеристики різних моделей самокатів та ціни на них у інтернет-магазинах.

Класичні самокати

Класичні самокати — найбільш популярна категорія на MagaZilla, в якій представлено понад 100 моделей. Пристрої класичної конструкції складаються з вузької платформи (на яку користувач стає однією ногою), керма та двох, іноді трьох коліс малого діаметру. Мотори в класичних самокатах відсутні. Цей вид самокатів створений для катання по рівному дорожньому покриттю: алеях, тротуарах, шкільних майданчиках.

Велосамокати

Найбільш популярні cамокати Yedoo — саме велосамокати. Однак в цій категорії також представлені й дитячі моделі. Свою назву велосамокати отримали завдяки колесам велосипедного типу, з надувними шинами. Діаметр таких коліс значно більший, ніж класичних. Завдяки особливості конструкції велосамокати можна використовувати для їзди в умовах, з якими традиційні не впораються (наприклад, по ґрунтових дорогах).

Кікборди

Кікборди — гібриди самокатів та скейтбордів. Від першого кікборд запозичив кермову штангу, від другого — пружну платформу, що виконує роль додаткового елемента керування та дозволяє освоювати різноманітні скейтерські трюки. Усі кікборди мають 3 колеса: 2 передніх та одне заднє.

Спортивні самокати

Цей вид самокатів призначений для виконання трюків різних рівнів складності. В порівнянні з іншими різновидами вони мають міцнішу та надійнішу конструкцію. У більшості спортивних моделей відсутня можливість регулювання висоти керма.

Електросамокати

Електросамокати мають мотор та акумулятор, що дозволяє їхати, не відштовхуючись від землі. В той же час їх можна застосовувати і як класичні моделі. При використанні електромотора (в залежності від моделі) ви можете долати відстань 15–30 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-